Victor og Svane.JPG (2)
DR7A0241.JPG

Agesen: - Noget af det mest disciplinerede jeg har oplevet

Her et par dage efter den første kamp i slutspillet mod Bjerringbro-Silkeborg, som jo som bekendt med en flot sejr til os, er der masser af roser til holdet fra cheftræner Niels Agesen.

- Alt var som det skulle være, og det gik lige efter bogen. Det er den mest disciplinerede indsats, jeg har set fra et hold.  Vi bruger 15 spillere, og alle kommer ind og bidrager fuldstændigt efter den drejebog, der er skrevet og løser de opgaver, de har fået, lyder det fra Agesen.

 - Der er ros hele vejen rundt. De tre midterforsvarer Kasper Lindgren, Kasper Didriksen og Henrik Toft Hansenfinder 5-10 % mere på fysik og bevægelighed. Nicolaj Spanggaard, Victor Norlyk og Mads Svane leverer en vanvittig flot kamp. Henrik Tilsted holder 60 minutter og nægtede at komme ud, fordi han var i flow. De to højre fløje gør det, de skal, og vores målmænd tager det, de skal. Og alle de unge spillere der er med - Anton Houe får debut og kommer til en afslutning på det, han er sat op til. Gustav Sunesen og Kristoffer Vestergaard spiller det, de skal, og Silas Overby dækker op, så det er svært at se, at han er U19-spiller, lyder det fra Niels Agesen.

- Det var en virkelig flot indsats, og man havde bare lyst til at det skulle være en fest, og det blev det heldigvis.

Niels Agesen & Co. spiller anden kamp i slutspillet, når Aalborg Håndbold venter onsdag d. 10. april på udebane i Gigantium.