Victor og Svane.JPG (2)
Bænk (2).JPG

Agesen: - Ros til drengene for defensiven

I lørdagens kamp mod Skjern Håndbold kunne cheftræner Niels Agesen se sit hold levere en stærk defensiv præstation.

- Siden vores blamage i Sønderjyske har det været vigtigt for os at fremstå som en enhed og kæmpe med alt, vi har og det har jeg brug for at rose drengene for. Jeg synes, at vi er under et pres fra flere fronter i første halvleg, som vi modstår og kommer igen og er kun bagud med en ved pausen. Og selvom vi får en lidt skidt start på anden halvleg, så følger vi faktisk med, og så er det manglende kvalitet i angrebsspillet i en periode, som vi taber 4-0, som er afgørende. Men jeg er yderst tilfreds med de første 40 minutter, og dem har jeg rost drengene for, siger Niels Agesen.

- Måltavlen viser, at vi dækker rigtigt godt op i 60 minutter. Siden Lemvig-kampen er defensiven blevet kittet mere og bedre sammen - der er en gensidig forståelse for, hvornår vi skal løfte og hvornår vi skal bakke op, og hvis vi barberer de ”lette” mål, som Skjern får på vores fejl væk, så står vi altså rigtigt solidt i det etablerede forsvar, og jeg synes, at vi i højere grad fremstår som en enhed.

Nu venter andensidste spillerunde, hvor TTH Holstebro gæster Thyhallerne på fredag d. 31. marts. Kl. 19.00.

- Jeg synes, at vi har al mulig grund til at tro på, at det kan lade sig gøre at tage point mod TTH Holstebro. Vi kan selv afgøre det, og hvis vi kan sætte 60 minutter sammen med det fundament, som vi har nu, så er der muligheder. Vi er stadig der, hvor jeg tror på, at et enkelt point kan være nok til, at vi får et point med over i kvalifikationsspillet, det kan også vise sig, at det slet ikke er nødvendigt, men vi skal kæmpe for point, og TTH Holstebro skal kæmpe for slutspilspladsen, så jeg tror bare, at det bliver en fed håndboldkamp, lyder det fra Mors-Thy Håndbolds cheftræner.

Du kan køre billetter til kampen her: Mors-Thy Håndbold (morsthy.dk)