Victor og Svane.JPG (2)
20210928_MorsThy_GOG_Lindgren.JPG

Agesen roser forsvaret efter BSH-sejren

Tre i træk og fem sejre i de sidste seks kampe. Cheftræner Niels Agesen og hans hold er inde i en god stime, og det er der en særlig grund til.

- Lars Krarup har været inde over forsvarsdelen i forhold til at få spillet to nye ind ved siden af Kasper Lindgren. Det har været godt - det er blevet mere og mere stabilt, og det hænger rigtigt godt sammen. Det var en meget, meget flot forsvarskamp. Lindgren er jo en fremragende forsvarsspiller, han dækker fantastisk op og lægger et hav af parader, men både Axel og Andreas hænger rigtigt godt sammen med ham, og så giver det en sammenhængskraft udad i banen. Angrebsmæssigt synes jeg ikke, at vi er så disciplinerede, og det er vel egentligt derfor, at der går så lang tid, inden vi afgør det, siger Niels Agesen.

Nu ser han sammen med holdet frem mod en uge med to kampe på udebane - Mors-Thy Håndbold skal nemlig i kamp tirsdag og torsdag mod hhv. Skanderborg Aarhus Håndbold og TTH Holstebro.

- Nu er det fjerde gang vi skal spille med kun to dage imellem, så kan vi ikke træne så hårdt, men vi er så mange, at vi kan træne de ting, vi gerne vil. I modsætning til efteråret har vi flere ressourcer, hvilket betyder, at vi kan træne bedre og med den intensitet vi gerne vil. Jeg tror på, at vi kan vinde hver gang, og nu skal vi bare fortsætte alle de gode ting, for begynder vi at slække bare lidt, så kan vi hurtigt smide alt det gode, vi har givet os selv den sidste periode, lyder det fra cheftræneren.

Mors-Thy Håndbolds næste hjemmekamp er mod KIF Kolding tirsdag d. 1. marts kl. 18.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors. Billetsalget starter mandag d. 21. februar kl. 15.00 på Mors-Thy Håndbold (morsthy.dk)

Allerede på tirsdag d. 22. februar kl. 18.30 spiller vi på udebane mod Skanderborg Aarhus Håndbold, og torsdag d. 24. februar kl. 19.00 går turen til TTH Holstebro.