Victor og Svane.JPG (2)
Forsvar.JPG (1)

Agesen: - Vi bliver båret frem af publikum

- Puha, Thyhallen er et ubarmhjertigt sted for udebanehold, når det gynger, som det gjorde i dag. Det var en kamp, der bølgede meget frem og tilbage, hvor man flere gange nok troede, at vi var nede i sækken, men vi kommer tilbage via noget rigtigt godt forsvarsspil, og så flasker vores 7 mod 6 sig for os, og vi laver mål eller kommer til gode chancer stort set hver gang. Nu er vi sikret et point i kvalifikationsspillet, og vores placering i grundspillet kan også komme til at have betydning, så den her sejr var vigtig.

Det var fedt at have Allan Toft med på holdet igen - efter ni måneder uden håndbold, og så bare gå ind og holde alle sine dueller, det er høj klasse. Den der symbiose, som vi kalder det, hvor vi bare ved, hvad hinanden gør, den var der lige pludselig, lyder det fra Kasper Lindgren.

- Om det var Allan-effekten? Det siger de andre godt nok, så det kan godt være at det var det. Det var ligesom at være hjemme igen. Som at binde sine snører på skoene - det ligger på rygraden, og efter et par træninger så er det lige som i gamle dage. Og når Thyhallen koger, som den gjorde i dag, så er det ofte os, der trækker det længste strå, siger Allan Toft Hansen, som gjorde comeback efter, at han egentligt havde stillet håndboldskoene på hylden.

- Det var en fin håndboldkamp, hvor vi spiller et fint og disciplineret første kvarter,  selv om vi ikke har den forsvarsmæssige højde vi gerne vil i alle situationer. Det får vi justeret, og derfra spiller forsvaret. Så har vi lidt problemer med at få lavet de mål vi gerne vil det sidste kvarter i første halvleg, og vi snakker lidt om, hvad der kræves, om det kan være 7 mod 6.

Vi starter anden halvleg fornuftigt og arbejder os stille og roligt på 17-17, og 19-19, og så får vi lige lavet et par fejl, og TTH Holstebro kommer på 20-24. Da var jeg ved at tvivle, om vi skulle væk fra 7 mod 6, men vi skaber egentligt ok med chancer, og vi fortsætter samtidig med, at vi får lukket af defensivt - stor ros til Andreas, Lindgren og Allan som står fremragende i midten. Offensivt kommer Midtgaard ind og gør det godt på et svært tidspunkt, og så må jeg nævne Mads Svane, som nok spiller den bedste kamp, jeg har set ham. Og Thyhallen, der var godt nok kog på. Fantastisk kulisse, hvor vi nærmest bliver båret de sidste ti minutter af et meget medrivende publikum, lyder det fra en glad Niels Agesen.