Victor og Svane.JPG (2)
DR7A7622.JPG

Agesen: - Vi kan tillade os at drømme om mere

I morgen tager vi hul på en spændende kamp-periode, når forårets første kamp spilles mod Bjerringbro-Silkeborg på udebane i Silkeborg. Et flot efterår med 21 point og en femteplads i tabellen giver liv til drømmene om en af de eftertragtede slutspilspladser. Cheftræner Niels Agesen har sat lidt ord på det, som venter.

- Vi har fem kampe i februar, og her kan det hele blive afgjort i forhold til slutspil og om vi kan spille med om at få nogle point med over - så det har vi gået og forberedt os på de sidste uger, lyder det fra cheftræner Niels Agesen.

En spændende måned

- Det er det, vi drømmer om at få lov til at være en del af det, så det er en spændende måned, og vi glæder os helt vildt til at komme i gang igen. Vi skal forsøge at fortsætte de gode takter fra efteråret. Jeg synes, at spillerne har vist ærgerrighed, siden vi er kommet tilbage efter jul. De stiller krav og vil hele tiden være bedre. Vi har forsøgt at ændre på nogle delelementer: Vores ankomstfase, vores omstillingsspil, på tempoet og i temposkiftene i vores spil og hvis vi kan løfte det, vil helheden også blive bedre, siger Agesen.

Historik og statistik

- Historikken og statistikken siger, at 24-25 point vil være nok til en plads i slutspillet, så vi skal ud og finde flere point, og uanset hvor mange der skal til, er vores tilgang til det, at vi skal sikre os slutspil. Jeg synes, at vi har givet os selv et efterår, der både spillemæssigt og pointmæssigt gør, at vi kan tillade os at drømme om mere, og det gør vi, lyder det afslutningsvist fra Niels Agesen.

Billetsalg til Mors-Thy Håndbolds tre resterende hjemmekampe i grundspillet findes her: https://shop.morsthy.dk/