Victor og Svane.JPG (2)
Agesen.JPG

Agesen: - Vi skal kun spille én ligegyldig kamp i slutspillet, og det er sgu vores egen fortjeneste!

Victor Norlyk:
- Man bliver straffet, når man laver fejl i Aalborg, og det blev vi i slutningen af første halvleg. Det blev svært at hente, men jeg synes, at vi kæmper godt i anden halvleg og ender med at få hentet et par mål. Warrer tager godt fra i anden halvleg, og vi blev ved med at spille vores 7-mod-6, der virkede godt, fortæller Victor Norlyk og fortsætter:

- Det er altid fedt at bidrage til holdet og gøre en forskel. Det var en kæmpeoplevelse, og jeg er bare glad for den tillid, som Niels giver mig, og for at det lykkes på banen. Det giver blod på tanden, og så håber jeg, at jeg kan blive ved med at fylde på, så jeg bliver bedre og bedre, lyder det fra Norlyk.

Viktor Warrer:
- Desværre var det ikke nok til at vinde, men det var fint at komme ind i anden halvleg og vise, at jeg godt kan være med på det her niveau. Og så er det bare ærgerligt, at vi ikke får scoret nok på vores chancer, og vi ikke har det antal redninger i første halvleg, som der skal til.

- Det har været en kæmpegave at være en del af ligatruppen - det er jo det, man går og håber på, selvom man selvfølgelig håber på, at de andre målmænd præsterer, og at det går Mors-Thy Håndbold godt - men rent egoistisk så er det her drømmen og det, man træner for hver gang man går i fitness eller står i målet, og en oplevelse som den her giver mod på mere, siger Viktor Warrer.

Cheftræner Niels Agesen:
- Jeg er lidt skuffet over vores første halvleg. Vi står ikke godt nok imod, når vi kommer ned og stå, vi giver for mange chancer væk, og Aalborg får for nemme mål, fordi vi ikke er gode nok til at løbe retur. Men til trods for at vi er bagud med seks ved pausen, så giver vi den et skud med de ressourcer vi har til rådighed, og jeg synes, at vi godt kan være vores indsats bekendt, forklarer Niels Agesen og sætter ord på slutspillet så langt.

- Det startede lidt uforløst, synes jeg. Vi var tæt på mod Aalborg i den første kamp, og så var det ikke godt nok i Skjern. Det er sådan noget, det skal vi også lære af. Det er nogle ting, vi skal blive bedre til, hvis vi vil løfte os hen over en sæson. Men når det så er sagt og set med de udfordringer vi har haft, så synes jeg egentligt, at vi kan gå med rank ryg og være stolte over det, vi har præsteret i slutspillet. Vi har vist den rette indstilling, vi skal kun spille én ligegyldig kamp i slutspillet - og det er sgu egen vores fortjeneste, lyder det fra cheftræneren.

HTH Herreligaen DM-Slutspil, 5. runde: Aalborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold 38-34 (21-15)

Målscorere:
Mads Hoxer Hangaard 7
Lasse Pedersen 6
Bjarke Christensen 5
Andreas Nielsen 4
Emil Hansson 4
Erik Toft 3
Victor Norlyk 2
Kristian Vukman 2
Axel Franzén 1

Udvisninger: Aalborg Håndbold 1, Mors-Thy Håndbold 1

Stillinger undervejs: 0-1, 2-2, 6-4, 10-7, 13-11, 16-12, 23-16, 27-19, 31-23, 32-27, 35-31, 36-33

Tilskuertal: 4.057

Kommende kamp:
HTH Herreligaen DM-Slutspil, 6. runde: Fredericia HK - Mors-Thy Håndbold
Søndag d. 22. maj kl. 16.00 i Thansen Arena, Fredericia
Billetsalg:
Event: FHK - Mors-Thy Håndbold i HTH Herreligaen - FairBillet (mikeno.dk)