Victor og Svane.JPG (2)
Allan Damgaard3.png

Allan Damgaard er Mors-Thy Håndbolds nye assistenttræner

Der er sat navn på Mors-Thy Håndbolds kommende assistenttræner. Det bliver Allan Damgaard, der fremover skal varetage den opgave og danne makkerpar med cheftræner Niels Agesen. 36-årige Allan Damgaard er et kendt navn på egnen. I 2006-2010 spillede han i HF Mors og Mors-Thy Håndbold, og siden da har håndbolden bragt Allan til Tyskland ad to omgange, ligesom han har spillet på topniveau i Danmark.

- Det har været meget lige til at sige ja. Jeg har fantastiske minder fra min tid i Mors-Thy Håndbold, og jeg glæder mig meget til at komme tilbage. Jeg har puslet med tankerne om et karrierestop og vil gerne i gang med trænergerningen, så da Niels Agesen spurgte, om det kunne være interessant at arbejde sammen med ham, faldt brikkerne på plads, fortæller Allan Damgaard.

- Det er nyt, og jeg er meget spændt på at skulle stå på den anden side af sidelinjen. Jeg skal lære mig selv at kende som træner, og jeg håber på at kunne sammensætte det bedste fra de mange trænere, jeg har haft i min karriere. Jeg har et meget stort vinderinstinkt, og som spiller går jeg aldrig på kompromis med mine forberedelser, og det tager jeg med mig ind i min nye rolle som træner. Der er et solidt fundament i Mors-Thy Håndbold med et imponerende ungdoms- og talentarbejde gennem mange år, og det glæder jeg mig til at være med til at udvikle videre på. Jeg har masser af erfaring at give videre og håber, at jeg kan bidrage til at spillerne lykkes - og samtidig vil jeg suge til mig fra Agesen og hele miljøet omkring klubben og akademiet, lyder det fra Allan Damgaard.

Mors-Thy Håndbold er glad for, at den kommende trænerkonstellation er på plads.

-  Vi er utroligt glade for og stolte over, at vi har indgået aftalen med Allan Damgaard. Det er jo endnu en af de blå, der vender hjem for at arbejde med den fortsatte udvikling af Mors-Thy Håndbold. Allan har gennem sine mange år som spiller bevist sine åbenlyse lederegenskaber på banen, og det er bl.a. disse kompetencer, der gør, at vi har set Allan som et oplagt emne til rollen som assistenttræner, ligesom vores samtaler med Allan har også understøttet dette. Allan har derudover naturligvis et indgående kendskab til håndboldverdenen og ikke mindst de tendenser, der rører sig i forhold til udvikling af spillet og kan derved bidrage på mange fronter i samarbejdet med cheftræner Niels Agesen, siger direktør Sigurd Skovborg.

Aftalen med Allan Damgaard løber til juni 2025, og udover arbejdet med ligaholdet vil Allan ligeledes få en rolle omkring træning mm. af Mors-Thy Håndbolds talenttrup/U19 samt Mors-Thy Håndbold Akademi.

FAKTA:
Allan Damgaard, født: 11. april 1986
Tidligere klubber: TTH Holstebro, Frisch auf Göppingen, Bjerringbro-Silkeborg, HSV Hamburg, Team Tvis Holstebro, Viborg HK, Mors-Thy Håndbold, HF Mors.

Bosat i Holstebro med Cecilie og børnene Theo og Sofia