Victor og Svane.JPG (2)
DR7A6792.JPG

Allan Damgaard siger farvel til Mors-Thy Håndbold

Efter et enkelt år som assistenttræner i Mors-Thy Håndbold har Allan Damgaard valgt at stoppe efter denne sæson, da jobbet ikke er foreneligt med civilt job og familie.

- Ved siden af trænerjobbet i Mors-Thy Håndbold har jeg fået et civilt job, som jeg er glad for og kan se mig selv i mange år fremover. Og med familieforøgelse i foråret må jeg indse, at det desværre ikke kan hænge sammen med assistent-jobbet i Mors-Thy Håndbold.

- Det har været skønt at vende tilbage til Mors-Thy Håndbold og opleve den store opbakning og interesse der er omkring klubben, og det har været fedt at arbejde sammen med Niels og med en flok dygtige og ambitiøse drenge. Jeg synes, at vi har haft en vild sæson indtil videre, og jeg glæder mig til de kommende måneder, hvor arbejdet skal gøres færdigt, siger Allan Damgaard.

I Mors-Thy Håndbold ærgrer man sig over Allan Damgaards afgang.

- Vi har naturligvis fuld forståelse for Allan Damgaards beslutning, men det er ingen hemmelighed, at vi gerne havde set Allan fortsætte på bænken sammen med Niels Agesen. De to har fra dag ét haft et stærkt samarbejde og komplementeret hinanden på bedste vis, hvilket har været en fornøjelse at opleve. Allan er en fantastisk fyr, som har masser at bidrage med, og han har været et frisk pust her hos os. Vi ønsker Allan og hans familie held og lykke fremover, lyder det fra Sigurd Skovborg.

Processen med at finde en ny assistenttræner er gået i gang.