Victor og Svane.JPG (2)
DR7A6577.JPG

Allan Toft Hansen: Final4 - det klinger meget godt!

Jonas Wille:
- Jeg er stolt af spillerne, som er så mentalt stærke - at rejse sig sådan efter den forrige kamp mod TTH Holstebro. Så er det selvfølgelig en historisk kamp, så det er ekstra dejligt at levere så god en holdpræstation i så vigtig en kamp.

Der blev brudt en vigtig barriere, kan man sige. For indtil nu har vi vundet alle de rigtige kampe, men har fortsat ikke slået et Top 5-hold, så jeg tror, at der blev brudt en selvtillidsbarriere ved at vise, at det kan vi også i år, ligesom vi gjorde sidste sæson - og at det så lige var i denne kamp, var helt prima.

Der er mange, som man kan fremhæve, men jeg synes, at det er ekstra dejligt med Allan Tofts præstation i dag - defensivt og offensivt, to mål på hurtige opgiverkast. Det har han virkelig fortjent, for han har været sindssygt loyal til alle træninger og ligesom været nummer to hele året, og så får han en central rolle som en lokal dreng i en historisk og vigtig kamp - dét er ekstremt hyggeligt, synes jeg.

Rasmus Bech:
- Jeg kunne godt mærke, at jeg lige skulle ind i det, men da vi kom i gang, var det fint. Jeg har aldrig været til et Final4, hvor jeg rent faktisk har spillet, og det glæder jeg mig helt enormt til. Det er klart, at vi ikke er favoritter, men når vi kan slå TTH Holstebro, kan vi vel også slå de andre - alt kan ske!

Frederik Tilsted:
-Uha, det var en hård kamp. Vi spiller godt, selvom vi lukker lidt for mange mål ind på trods af Bechs mange redninger. Jeg synes, at vores angrebsspil fungerer rigtigt fint - vi gør lige det, vi har aftalt - holder boldene i gang, så vores stregspillere får bedre betingelser. Jeg synes, at det er fuldt fortjent, at vi vinder, og det er fuldstændig vanvittigt, at vi skal til Final4. Det er noget, vi har set andre hold deltage i og drømt om - og at kunne gøre det med Mors-Thy Håndbold for første gang i klubbens historie, det er bare fedt.

Allan Toft Hansen:
-
Final4 - det klinger meget godt! Det er fedt at være med til at skrive historie for klubben - det havde vi også snakket om inden kampen, at det kunne være fedt at være det hold, folk kigger tilbage på som det første i Final4 for Mors-Thy Håndbold.

Vi leverer en sindssygt fed præstation i en så vigtig kamp. Jeg synes, at vi overrasker TTH Holstebro og griber chancen og leverer en god indsats hele vejen rundt.

Den rolle jeg har haft det meste af sæsonen har mest været som startende på bænken og så komme ind med en masse energi - og så er det bare fedt at man får lov til at spille, når man leverer - og det var en virkelig fed kamp at spille.

Santander Cup 1/4-finale: Mors-Thy Håndbold - TTH Holstebro 35-31 (18-16)

Målscorere:
Mads Hoxer Hangaard 10
Bjarke Christensen 10 (4)
Allan Toft Hansen 6
Frederik Tilsted 3
Erik Toft 3
Lasse Pedersen 1
Jonas Gade 1
Tim Sørensen 1

Rasmus Bech 15/45
Rasmus Henriksen 0/1

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 2, TTH Holstebro 4

Stillinger undervejs: 1-0, 1-4, 4-5, 8-8, 11-11, 14-13, 17-13, 18-17, 20-17, 23-19, 25-22, 28-24, 31-25, 31-27, 32-29, 32-31

Tilskuertal: 387

Kommende kamp:
Herre Håndbold Ligaen, 12. runde: Mors-Thy Håndbold - Århus Håndbold
Fredag d. 13. november kl. 19.30 i
Sparekassen Thy Arena | Mors

Billetsalg til kampen på https://shop.morsthy.dk/kampe/mth-arh-nov2020 fra torsdag d. 12. november kl. 09.00.