Victor og Svane.JPG (2)
Allan Toft Hansen.JPG

Allan Toft Hansen forlænger

Den populære stregspiller er i Mors-Thy Håndbold til 2020

Underskrifterne er sat, og Allan Toft Hansen og Mors-Thy Håndbold har nu papir på hinanden frem til 30. juni 2020. Den unge talentfulde stregspiller har været tilknyttet Mors-Thy Håndbold siden 2014, og siden da har hans udvikling kun gået en vej, og det er fremad.

Sportschef Henrik Hedegaard: - Først og fremmest så er vi meget tilfredse med, at vi har aftalen med Allan på plads. Allan har vist sit potentiale og værd gennem de seneste sæsoner og især her i efteråret, hvor Asbjørn Madsen har været ude med en skade, har Allan virkelig taget ansvar og trukket et kæmpe læs i begge ender af banen. Han tager hele tiden nye skridt i den rigtige retning, og vi forventer os meget af Allan i de kommende sæsoner. Vi kan tillade os at være stolte over, at Mors-Thy Håndbold er en attraktiv klub, som både egne og andre spillere ikke nødvendigvis blot tager ophold i i 1-2 år, men sagtens kan se sig selv i over flere sæsoner som her i Allans tilfælde.

Allan Toft Hansen:  - Jeg har hele tiden gerne villet fortsætte i Mors-Thy Håndbold, så det er fint at det nu er på plads. Søren Hansen og Heino Holm giver mig masser af spilletid og ansvar, og Sørens erfaringer fra hans mange år som stregspiller kommer mig til gode med specifik træning på det område, og Asbjørn Madsen er god til at lære fra sig og kommer med masser af inputs - så det er en ønskesituation for en ung spiller som mig. Sammenholdet i truppen er i top, og alle har en rolle og kommer til orde, og jeg kan godt lide vores fællesskab og den fælles forståelse for at vi skal arbejde for at få succes. Jeg tror på, at vi sammen kan fortsætte de seneste års gode udvikling på holdet, så der også er slutspil på programmet fremover - og så glæder jeg mig bare over at skulle spille med Danmarks fedeste fans i ryggen i endnu to sæsoner.

 

Allan Toft Hansen, født: 16. maj 1996
Højde: 197 cm. Vægt: 100 kg.
Lagerassistent hos BILA
Single
Bosat i Rybjerg