Victor og Svane.JPG (2)
allan-t-3.jpg

Allan Toft Hansen: Vi er 100 % klar!

Vi synes, at vi lige er startet, og nu er vi allerede ved at være færdige med sæson 18/19. I dag sætter vi punktum for grundspillet. Alle syv kampe afvikles på samme tid, og der er som vanligt noget på spil i alle kampene.

Århus Håndbold har som det eneste hold ud af 14 ikke mulighed for at rykke hverken op eller ned i tabellen, ellers har alle hold noget på spil. I toppen står kampen om 1. pladsen og dermed vinder af grundspillet mellem Aalborg Håndbold og GOG Håndbold. Både Bjerringbro-Silkeborg og TTH Holstebro kan slutte som nr. 3. Skjern Håndbold og Skanderborg Håndbold kæmper om 5. pladsen. Ét sølle point skiller Ribe-Esbjerg HH og SønderjyskE Herrer i kampen om adgangsbilletten til slutspillet. Vi skal selv ud i en direkte duel om 10. pladsen med Nordsjælland Håndbold, og sidst men ikke mindst udspilles et sandt drama i bunden af ligaen, hvor både Lemvig-Thyborøn, KIF Kolding og TMS Ringsted skal undgå direkte nedrykning.

Opgaven er klar: En sejr på to mål eller mere over dagens modstander fra Nordsjælland Håndbold giver to vigtige point med i det kommende kvalifikationsspil. Derudover vil det også betyde en placering som nr. 10, hvilket kan vise sig at være værdifuldt - i tilfælde af pointlighed blandt holdene i kvalifikationsspillet, er det nemlig holdenes placering i grundspillet, der tæller.

Allan Toft Hansen melder om en kampklar spillertrup, som går på banen for at vinde over Nordsjælland:

- Vi har døjet med lidt sygdom og nogle småting siden kampen mod Skanderborg, men når vi går på banen i morgen (lørdag), så er vi 100 % klar. Kampen har stor betydning for os. En sejr på to mål eller mere vil sende os på 10. pladsen, og dermed får vi to point med i kval-spillet, hvor det i første omgang gælder om at undgå 5. pladsen, så vi sikrer os forbliven i ligaen.

Efter en virkelig sløj start på turneringen, har vi formået at kæmpe os tilbage, og utroligt nok står vi nu her i sidste spillerunde og kan med en sejr sige, at vores sæson langt hen ad vejen har været godkendt. Det siger meget om os som hold, synes jeg, lyder det fra Allan.

Det har ikke ligefrem været sejre, der har været kendetegnende for Mors-Thy Håndbolds optrædener i Sparekassen Thy Arena | Mors i denne sæson. Faktisk er det kun blevet til et enkelt point efter uafgjort mod Århus Håndbold:

- Det er ikke noget, vi tænker over. Vi er glade for at spille både i arenaen og i Thy Hallerne, men det ville da ikke gøre noget, hvis vi tager den første sejr på Mors i morgen. Jeg synes, at vores muligheder mod Nordsjælland er gode. De er hårdt ramt af skader og mangler nogle vigtige spillere. På den anden side har de bevist, at de har et stærkt kollektiv og har præsteret godt, så vi kan bestemt ikke tillade os at ligge på den lade side.

 

Herre Håndbold Ligaen, 26. runde: Mors-Thy Håndbold - Nordsjælland Håndbold
Lørdag d. 6. april 2019 kl. 15.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Dommere:  Martin Gjeding og Mads Hansen

Billetter til kampen kan købes her: https://shop.morsthy.dk/

Kampen kan som vanligt følges live på Limfjord Mix med Jan K. og på livescore på http://tophaandbold.dk/mth

Efter kampen er der Aftermatch i Thisted Forsikring / Sparekassen Thy-loungen i foyeren. Her kan du møde Man Of The Match fra Mors-Thy Håndbold samt de to holds cheftrænere, Søren Hansen og Ian Marko Fog.