Victor og Svane.JPG (2)
Allan Toft Hansen.JPG

Allan Toft Hansen: Vinderen bliver det hold, som vil det mest

Lørdag spiller vi den første af to tilbageværende hjemmekampe i 2020. Kampen bliver samtidig den sidste i Thy Hallerne, som står overfor en større om- og udbygning, der varer hele 2021.

Dagens modstander fra TTH Holstebro, tager for anden gang i denne sæson turen nordpå. Sidste gang var i Sparekassen Thy Arena | Mors, hvor vi som bekendt sikrede os deltagelse i Santander FINAL4, så det er med garanti et revanchelystent mandskab, som gæster Thy Hallerne i morgen.

Allan Toft Hansen: To hold som efterhånden kender hinanden ret godt

- For det første bliver det dejligt at spille i Thy igen, så det glæder vi os til. Og med tre indbyrdes opgør på lige knap tre måneder + en træningskamp er det to hold, som efterhånden kender hinanden godt. Det er to trænere, som gerne vil spille på samme måde, så det bliver en spændende kamp, hvor vinderen bliver det hold, som vil det mest, siger Allan Toft og fortsætter:

- Vi er lidt udfordret i forhold til skader på bagspilspladserne, så der hviler et større ansvar på os, der er tilbage, og det kræver at vi er klar og godt forberedte på TTH Holstebro, som er et stærkt hold, lyder det fra den stærke stregspiller.

Allan Toft Hansen håber på en god afslutning i Thy Hallerne.

- Det er altid sjovt at spille i Thy Hallerne, og vi har haft mange gode oplevelser der. Det gælder om at nyde det, og forhåbentligt kommer vi til at spille en god kamp og slutte ordentligt af i Thisted, siger Allan Toft.

Herre Håndbold Ligaen, 15. runde: Mors-Thy Håndbold - TTH Holstebro  
Lørdag d. 5. december 2020 kl. 15.30 i Thy Hallerne  
Dommere: Mik Trustrup og Morten Lethan Albrechtsen
Observatør: Jens Henriksen

Kampen vises ikke på tv eller livestreaming, men kan følges via livescore på Tophåndbold: https://tophaandbold.dk/mth

Optakt fra TTH Holstebros hjemmeside: https://www.tthholstebro.dk/nyheder/ro-og-tro-er-noeglen-til-sejr