Victor og Svane.JPG (2)
Allan Toft Hansen.jpg

Allan Toft: Svær udebane venter i Nordsjælland

De første 13 runder er spillet i Herre Håndbold Ligaen, Mors-Thy Håndbold indtager 10. pladsen, inden vi i morgen tager hul på sidste halvdel af turneringen. Vi møder Nordsjælland Håndbold, som vi endnu ikke har mødt grundet en lidt underlig turneringsstruktur, hvor vi har mødt Ribe-Esbjerg HH to gange, inden vi altså spiller mod Nordsjælland for første gang.

Nordsjællænderne overraskede alt og alle sidste år, hvor de efter en flot sæson spillede sig blandt de otte bedste i Herre Håndbold Ligaen og kvalificerede sig via en 7. plads til slutspillet. I slutspillet var krudtet dog blevet vådt, og det blev kun til et enkelt point i seks kampe. I indeværende sæson har Nordsjælland fået seks point - uafgjort mod BSV, sejr over Lemvig-Thyborøn, storsejr over KIF Kolding og senest uafgjort mod Ribe-Esbjerg HH først i november, og holdet ligger nr. 13 i ligaen.

Mors-Thy Håndbold er placeret to pladser over Nordsjælland, efter at de sidste fem kampe har resulteret i otte point, så vigtigheden af morgendagens kamp er ikke til at overse. I de seneste kampe har Allan Toft Hansen tilkæmpet sig mere spilletid i begge ender af banen, og den store stregspiller ser frem til kampen mod Nordsjælland i morgen - en kamp der bliver alt andet end en let opgave:

- Nordsjælland Håndbold er et spændende hold, de har et godt kollektiv med ligatopscorer Johan Meklenborg, som binder det hele sammen - han skaber masser af chancer, laver masser af assists og scorer masser af mål. Vi skal være opmærksomme på, at de kan finde på mange forskellige formationer i forsvaret - eks. et ekstremt offensivt forsvar. Ligeledes skal vi forsvarsmæssigt skal være indstillet på mange forskellige angrebsåbninger, ligesom de er glade for at spille 7-mod-6.

Vi har fået tanket noget selvtillid over de sidste fem kampe, hvor vi er ubesejrede. Det er til at mærke på holdet og hos hver enkelt spiller, og det gælder også mig personligt. Jeg har fået en del spilletid og masser af tiltro fra træneren. Det giver mig ro, at jeg ved at Søren tror på mig og satser mig, og jeg tror, at det hjælper mig til at blive mere stabil - det der med at gå ind til hver kamp på samme og kende min rolle.

Alle de ting skal vi tage med til kampen på en svær udebane i morgen - det gode humør, stabilitet samt ro og tro på, at vi kan vinde.

Herre Håndbold Ligaen, 14. runde: Nordsjælland Håndbold - Mors-Thy Håndbold 
Mandag d. 26. november 2018 kl. 19.30 i Helsingør Hallen
Dommere: Per Olesen og Claus Gramm Pedersen

Billetter til kampen kan købes her: https://billetto.dk/nordsjaelland-handbold

Kampen kan ses på TV2 Sport med optakt fra kl. 19.00 eller følges live på Limfjord Mix med Jan K. og på livescoren på http://tophaandbold.dk/mth

Fra Nordsjælland Håndbolds hjemmeside: https://www.nordsjaelland-haandbold.dk/seneste-nyt/formstaerke-mors-thy-til-helsingr