Victor og Svane.JPG (2)
Allan Toft Hansen.JPG

Allan Toft : Vi havde chancen

Allan Toft Hansen stod bag fire af sit holds mål:
- Det var dejligt at byde ind i en kamp som den her. Vi skulle være klar til at gribe chancen mod et Aalborg-hold, som lige var kommet tilbage fra en europæisk udekamp, og hvor der var mulighed for, at de ikke nødvendigvis ramte deres topniveau. Jeg synes, at vi har chancen til sidst for at få point med hjem, men vi mangler lige den sidste skarphed i forsvaret, hvor vi taber for mange dueller, og hvor vi slet ikke når at få bakket hinanden op.

Cheftræner Jonas Wille:
- Vi spiller en god kamp, og føler at der er situationer, som vi burde have afværget defensivt, som gør at vi kunne have gået herfra med point - det er ærgerligt på en dag, hvor vi måske havde muligheden. Der er 5-6 situationer defensivt, som hele holdet synes er unødvendigt, at vi ikke får løst. Men når det er sagt, så spiller vi en god kamp mod en vældig god modstander, og om nogle timer er vi sikkert mere tilfredse.

- Vi går til pause bagud med 4, hvor vi med lidt held kunne have været bagud med kun 2. Når man går sådan til pause, så er der fare for, at man mister lidt af troen på det, men det blev det helt modsatte, hvilket er stærkt af spillerne. Vi tager jo virkelig initiativet, fører hele anden halvleg og vinder den med to mål. Offensivt spiller vi med fin variation på nær to små perioder i begge halvlege, og jeg synes, at vi virkelig er med Aalborg i dag.

Herre Håndbold Ligaen, 4. runde: Aalborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold 28-26 (16-12)

Målscorere:
Mads Hoxer Hangaard 5
Emil Bergholt 4
Allan Toft Hansen 4
Bjarke Christensen 4 (3)
Erik Toft 2
Tim Sørensen 2
Frederik Tilsted 2
Jens Dolberg 2
Sander Øverjordet 1

Udvisninger: Aalborg Håndbold 0, Mors-Thy Håndbold 1

Stillinger undervejs: 0-1, 3-4, 7-7, 8-9, 11-9, 11-11, 14-12, 17-14, 17-16, 21-19, 26-21

Tilskuertal: 400

Kommende kamp:
Herre Håndbold Ligaen, 5. runde: Mors-Thy Håndbold - Ribe-Esbjerg HH
Lørdag d. 26. september kl. 16.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors