Victor og Svane.JPG (2)
Allan Toft Hansen.JPG

Allan Toft : Vi skal rejse os

Vi står overfor tredje torsdagskamp i træk, når vi i morgen spiller mod SønderjyskE Herrer. En svær, men også fantastisk udebane venter - Skansen i Sønderborg er et kapitel for sig, og sønderjyderne kan bryste sig af ligaens bedste kapacitetsudnyttelse med hele 95 % efter deres første fem hjemmekampe.

Tætte kampe
Kampene mod SønderjyskE er ofte tætte og spændende kampe. Det er to hold, som har indgående kendskab til hinanden, ligesom de to holds cheftrænere imellem sparrer med hinanden. Sønderjyderne ligger godt til i tabellen, hvor de indtager 5. pladsen med 14 point efter de første 11. spillerunder. Mest scorende for SønderjyskE er fløjspillerne Mikkel Møller og Christian Jensen samt Aaron Mensing, som for nyligt blev udtaget til DHF’s Udviklingstrup.

Allan Toft: Svær udebane
- Det handler allermest om, at vi skal rejse os i forhold til kampen mod Skanderborg Håndbold. Der venter os en svær udebane i Skansen med mange mennesker og masser af larm. SønderjyskE har ligesom os et bredt hold med mange dygtige spillere, som er godt sammensat af stærke duelspillere, gode skytter og træfsikre fløje, så vi skal være fokuserede og stå sammen som hold. Og holder vi os til vores gameplan, så kan vi godt spille med om point i Sønderjyske, lyder det fra Allan Toft Hansen.

Primo Tours Ligaen, 12. runde: SønderjyskE Herrer- Mors-Thy Håndbold
Torsdag d. 21. november 2019 kl. 20.00 i Skansen, Sønderborg
Dommere: Karina Christiansen og Line Hesseldal Hansen
Observatør: Jørn Møller Nielsen

Billetter til kampen: https://billetto.dk/users/sonderjyske-herrehandbold

Kampen vises på TV2 Sport med optakt fra kl. 19.30 og kan følges på livescore på http://tophaandbold.dk/mth