Victor og Svane.JPG (2)
Allan Toft.jpg

Allan Toft: Vi ved, at vi skal vinde

Fælledhallen med det karakteristiske orange gulv lægger bane til, når Mors-Thy Håndbold og Skanderborg Håndbold tørner sammen i 20. spillerunde i HTH Herreligaen. De to mandskaber spillede uafgjort i det første opgør. Siden da har Skanderborg Håndbold placeret sig lunt i forhold til slutspilsdeltagelse, mens Mors-Thy Håndbold jagter point til samme formål.

Allan Toft Hansen:
- Vi ved, at vi skal vinde for at gøre os forhåbninger om slutspillet, men vi tror stadig på, at det kan lade sig gøre. Vi træner godt, og der er godt humør. Vi er ovenpå, og jeg tror på, at vi står skarpt til kampen i morgen.

Skanderborg Håndbold er inde i en god stime lige nu. Efter jul har de slået Aalborg Håndbold og Ribe-Esbjerg HH, så de virker skarpe for tiden og ligger solidt i tabellen, så det er et rigtigt godt hold, vi skal møde. Vi har spillet mange tætte kampe mod Skanderborg Håndbold, så der venter helt sikkert en god fight, lyder det fra Allan Toft Hansen.

HTH Herreligaen, 20. runde: Skanderborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Torsdag d. 18. februar 2021 kl. 20.00 i Fælledhallen, Skanderborg  
Dommere: Jacob Jæger Pagh og Kalle Thygesen
Observatør: Bjarne Munk Jensen

Kampen sendes på TV2 Sport med optakt fra kl. 19.30 og kan derudover følges via livescore på Tophåndbold: https://tophaandbold.dk/mth

Allan er personligt sponseret af 3N Lakering