Victor og Svane.JPG (2)
Jens Dolberg.JPG

Alle gode gange tre for 2. division

Det blev alle gode gange tre, da Mors-Thy Håndbolds 2. division her til aften besejrede Hjallerup IF. En stærk defensiv med to oplagte målmænd i Rasmus Henriksen og Ludwig Uggla og sprudlende angrebsspil dannede grundlag for, at Mors-Thy Håndbold kunne fejre en storsejr på hele 37-17 efter 17-5 ved pausen.

Lars Krarup:
- Det var en klassekamp og en virkelig koncentreret og flot indsats. Vores historik med Hjallerup er kampe med drøn på og masser af tempo og fysik, så det var vi forberedte på - men at vi så moser dem fuldstændigt fra starten, og de får deres første mål efter små 10 minutter, det havde jeg ikke forventet. Og det er via gode præstationer hele vejen rundt. Vi knokler i forsvaret og spiller noget af det bedste forsvarsspil i flere år fra 2. division.

I pausen snakker vi om, at vi også vil vinde anden halvleg, og det gør vi med vildskab og fokuseret spil. Folk byder godt ind - Anders Svarrer gør det godt, Jeppe Kudsk spiller fint i begge banens ender med masser af assists, og Jens Dolberg kommer med en fed attitude, som gør mig glad og stolt over den kultur vi har i klubben. At når man kommer med fra ligaen, så går man ind og yder maksimalt og stiller krav til sig selv og sine holdkammerater. Jeg er positivt overrasket over, at vi var så meget i kontrol gennem kampen, men det var en rigtig god holdindsats, hvor alle bidrager.

2. division, 3. runde: Mors-Thy Håndbold - Hjallerup IF 37-17 (17-5)

Målscorere:
Frederik Bjerre 12 (4)
Jens Dolberg 9
Jacob Hansen 5
Anders Svarrer 4
Jeppe Kudsk 3
Niels Bak 2
Marcus Midtgaard 1
Nicolai Andersen 1

Redninger:
Rasmus Henriksen 13/18
Ludwig Uggla 12/24

Næste kamp:
2. division, 4. runde: Mors-Thy Håndbold - Hammel GF
Lørdag d. 17. oktober kl. 15.00 i Thyhallerne