Victor og Svane.JPG (2)
Rasmus Henriksen (2).jpg

Alt at vinde...

I morgen spiller vi returkamp i 2. kvalifikationsrunde til European League og skal for 3. gang på otte dage møde GOG. Gæsterne har trukket det længste strå i de to første kampe, men der har bestemt været gode takter fra Mors-Thy Håndbold. Der hersker dog ingen tvivl om, at der venter en besværlig opgave, da GOG har et forspring på seks mål efter den første kamp i Gudme.

Målmand Rasmus Henriksen leverede en flot præstation med en redningsprocent på 31 i den seneste kamp.

- Vi går til kampen, som vi har gjort med de to forrige - samme forberedelser og samme optakt. Vi kan spille frit, da vi har alt at vinde, og vi skal tage de gode ting fra de to kampe med videre til i morgen. Vi skal have indhentet nogle mål, og skal derfor forsøge at holde GOG under de 30 scoringer, som de har fået i de sidste to kampe. Det bliver vigtigt at vi står godt defensivt, løber og spiller med lidt højere risiko. Selvom det bliver svært, så er vi ikke ude, og vi vil gøre alt for at vinde.

European League, 2. kvalifikationsrunde: Mors-Thy Håndbold - GOG
Tirsdag d. 28. september 2021 kl. 18.45 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Dommere: Håvard Kleven og Lars Jørum (Nor)
Observatør: Jan Kampmann

Billetter til kampen her: Mors-Thy Håndbold (morsthy.dk)

Kampen kan følges via livescore på Mors-Thy Handbold 0:0 GOG - Qualification Round 2 | EHF European League (eurohandball.com)

Rasmus er personligt sponseret af XL Byg Tømmergaarden