Victor og Svane.JPG (2)
Niels Agesen.jpg

Anden halvldel af sæsonen venter

Vi skal endelig spille om point igen! Efter nogle gode kampe i december blev tre kampe i julen udskudt grundet corona, og vi har derfor ikke været i kamp siden d. 17. december. Nu venter Aalborg Håndbold på udebane i forårspremieren, og cheftræner Niels Agesen glæder sig til at se sit hold i kamp igen.

Cheftræner Agesen: - Man kan sige, at der ikke er et godt tidspunkt at møde Aalborg - og så måske lidt alligevel. De har haft mange spillere afsted til EM, de skal spille to kampe på tre dage, og de er måske ikke helt i omdrejninger, så måske er det ikke et helt dårligt tidspunkt.

Den her mellem-prep-periode frem mod anden halvdel af sæsonen har været rigtig god for os. Vi havde en anderledes træningslejr end forventet, men den var god. Vi har spillet to træningskampe, hvor vi har fået prøvet en del ting af, som vi kommer til at bruge i foråret, så jeg er godt tilfreds. Og selv om Erik og Sander har været væk, har vi trænet, som vi gerne ville og fået folk med igen. Så jeg håber, at vi kan gøre brug af vores bredde, når vi kommer i gang med kampene, og når Erik og Sander kommer hjem med deres flotte slutrundepræstationer og kan levere med masser af selvtillid.

Vi ved, at alt skal flaske sig for at slå Aalborg Håndbold, og derfor har vi alt vinde, så det vil være dumt at begynde at holde igen eller gå på kompromis med noget, til gengæld skal vi gå all-in, og det kommer vi til at gøre, siger Niels Agesen.

HTH Herreligaen: Aalborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Søndag d. 6. februar 2022 kl. 14.00 i Sparekassen Danmark Arena, Aalborg  
Dommere: Jeppe Theis Vestergaard og Daniel Møller
Observatør: Per Skovgaard

Kampen kan som altid følges via livescore på www.tophaandbold.dk/mth