Victor og Svane.JPG (2)
Andreas Nielsen.JPG

Andreas Nielsen før Nordsjælland: - Vi vil kæmpe med næb og klør

Fredag aften byder på sæsonens længste udebanetur, når Mors-Thy Håndbold møder Nordsjælland Håndbold i Helsinge. Nordsjælland Håndbold har ligesom os to point efter de første fire spillerunder, og de er placeret en plads under os tabellen.

For Andreas Nielsen venter et gensyn med den klub, som han spillede for i fem sæsoner, inden han skiftede til Mors-Thy Håndbold.

- Jeg glæder mig altid til at komme tilbage til mine gamle holdkammerater og mit gamle hold. Det bliver en fed kamp, og alt andet lige er det nok mere specielt for mig end for de andre, men det ændrer ikke på, at jeg og vi tager derover med stor selvtillid og al mulig tro på, at vi kan vinde, siger den store stregspiller og sætter lidt ord på de to holds situation.

- Begge hold har fået svært start og har brug for point. Nordsjælland har været gode på hjemmebane de sidste sæsoner, og det er et svært sted at spille - det er en lang tur, som tærer på energi og kræfter, og de er gode til at hive sig op på hjemmebane. Men vi vil kæmpe med næb og klør for at tage de to point med hjem til Mors og Thy, lyder det fra Andreas Nielsen.

HTH Herreligaen, 5. runde: Nordsjælland Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Fredag d. 23. september 2022 kl. 19.00 i Helsinge-hallen     
Dommere: Henrik Pagh Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen
Observatør: Ole Frydkjær Petersen

Billetsalg på https://www.ticketmaster.dk/artist/nordsjaelland-handbold-billetter/1016680

Kampen kan følges via livescore i Tophåndbold-app’en.