Victor og Svane.JPG (2)
20210928_MorsThy_GOG_Nielsen.JPG

Andreas Nielsen: - Forhåbentligt kommer der point mod Nordsjælland

Lørdag eftermiddag får Mors-Thy Håndbold besøg af oprykkerne fra Nordsjælland Håndbold. Og et kig i tabellen viser med al tydelighed kampens vigtighed. Det er nummer 1 og 2 - fra bunden - der mødes. Begge hold er noteret for to point efter to kampe - Mors-Thy Håndbold dog for en kamp mindre end gæsterne, og en sejr vil være kærkommen.

For Andreas Nielsen venter et gensyn med hans tidligere klub og tidligere holdkammerater.

- Vi skal være klar på, at det er et hold og ikke en flok individualister, vi skal møde. De spiller god håndbold med et godt tryk og tempo, og de vil gerne løbe, så vi skal være klar til at stå imod, være tålmodige og sørge for at spille vores eget spil. Jeg tror, at de kommer til at trykke på med det, de har. Deres bænk er ikke så bred lige nu, og det skal vi lukrere på ved at spille hurtigt og fysisk, og forhåbentligt kan vi så knække dem på et tidspunkt, lyder buddet på kampen fra Andreas Nielsen.

Nordsjælland Håndbold er et sted, som jeg har et nært forhold til. Jeg har været i klubben længe, og det er nogle gutter, jeg kender godt. Et par stykker har jeg spillet med i sidste sæson og nogle af dem har jeg spillet med i længere tid. Det er mit første klubskifte som senior, så det er første gang, jeg skal spille mod min tidligere klub. Det bliver spændende og sjovt, og jeg glæder mig.

Mors-Thy Håndbold har stærk opbakning
- Jeg er faldet godt til her i Mors-Thy Håndbold og er glad for at være her. Her er et professionelt miljø, hvor folk virkelig går op i det, og der er masser af frivillige, fans og sponsorer, som holder af klubben. Det kan vi mærke, når vi går rundt her, og når vi spiller hjemmekampe eller er på udebaneture, hvor der er stærk opbakning. Jeg synes, at vi har en god kerne og et godt sammenhold på holdet, og det er nogle gode gutter. Det eneste minus er at vi burde have flere points, end vi har lige nu, men det skal nok komme - og jeg satser på, at de første kommer mod Nordsjælland Håndbold i morgen, lyder det afslutningsvist fra Andreas.

HTH Herreligaen, 8. runde: Mors-Thy Håndbold - Nordsjælland Håndbold
Lørdag d. 16. oktober 2021 kl. 16.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors  
Dommere: Jonas Primdahl og Lasse Wahlstrøm
Observatør: Flemming Beck Rasmussen

Kampen kan følges via livescore på www.tophaandbold.dk/mth

Andreas Nielsen er personligt sponseret af Thisted Forsikring