Victor og Svane.JPG (2)
Andreas Nielsen (2).JPG

Andreas Nielsen inden TTH: Intet er afgjort endnu

Torsdag spiller Mors-Thy Håndbold kamp nummer to i kvalifikationsspillet. Modstander er TTH Holstebro, og kampen spilles på udebane i Gråkjær Arena. TTH Holstebro spillede uafgjort mod Nordsjælland Håndbold i deres første kamp, og begge hold har derfor tre point inden opgøret.

- Sejren i Lemvig har lettet presset en smule for os selv, men det betyder jo ikke, at kampen mod TTH Holstebro bliver mindre vigtig. Et eller to point her ville gøre underværker i forhold til at lægge yderligere pres på de hold, der ligger under os - og jo mere afstand vi kan lægge til sidstepladsen, jo bedre. Intet er afgjort endnu. Det handler om, at vi så hurtigt som muligt kan sikre os, og det er det, vi går efter, lyder det fra Mors-Thy Håndbolds stregkæmpe, Andreas Nielsen.

- Jeg tænker, at vi er to ret lige hold, hvad angår form og niveau.  Vi har slået hinanden på skift, og det har for det meste været tæt, derfor tror jeg, at det bliver en kamp meget à la den sidste i Thisted, som bølgede frem og tilbage, og som var tæt. Så det bliver ikke meget anderledes for os i forhold til, hvad vi skal og i forhold til kampen mod Lemvig - det er samme opskrift, og vi gør alt, vi kan gøre for at skabe de bedste præmisser for at overleve, lyder det fra Andreas Nielsen.

Kvalifikation HTH Herreligaen, 2. runde: TTH Holstebro - Mors-Thy Håndbold
Torsdag d. 20. april 2023 kl. 19.00 i Gråkjær Arena
Dommere: Frederik Skou nielsen og Teodor Mygind
Observatør: Jens Henriksen

Billetsalg: https://shop.tthholstebro.dk/kampe/20230420
Kampen kan følges via livescore i Tophåndbolds app