Victor og Svane.JPG (2)
Bergholt Trøje.jpg (1)

Anfører Bergholt: Vi drømmer om guld!

En lang sæson kulminerer i denne weekend, når Mors-Thy Håndbold deltager i Santander Final4 for første gang i klubbens historie. Det er tredje gang Emil Bergholt står i en Final4 semifinale, men alligevel er det ganske særligt for vores anfører denne gang.

- Jeg ser utroligt meget frem til at skulle spille Final4. Det er bare stort - og det bliver fantastisk at spille med tilskuere igen. Det er et helt unikt håndboldevent, og det er ekstra unikt for Mors-Thy Håndbold, som ikke har været med før - og på den måde er det endnu et skridt opad i en ny verden. For en del spillere er det også første gang, og det bliver bare stort, lyder det fra Emil Bergholt.

De to kampe til Santander Final4 bliver de to sidste for Emil Bergholt i Mors-Thy Håndbold, som kom hertil fra TM Tønder forud for sæson 19/20.

- Jeg er megataknemmelig for at have fået lov til at spille her i to år. Mors-Thy Håndbold har været alt, hvad jeg turde håbe på, og klubben har betydet sindssygt meget for mig både på banen og udenfor. Jeg har fået lov til at udvikle mig som menneske og som spiller, og jeg kan godt lide, at vi er en lille familie, som står sammen om Mors-Thy Håndbold, siger Emil.

Nu skal Bergholt og holdkammeraterne stå sammen en sidste gang, når der fløjtes op til semifinale mod Skjern Håndbold lørdag over middag, og målsætningen og drømmen er klar:

- Vi drømmer om guld! Vi tager til Final4 for at vinde, og vi kommer til at give alt for Mors-Thy Håndbold, slutter anføreren.

Santander Final4, semifinale: Mors-Thy Håndbold - Skjern Håndbold
Lørdag d. 19. juni 2021 kl. 13.30 i Jyske Bank Boxen   
Dommere: Morten Lethan Albrechtsen og Mik Trustrup
Observatør: Jørn Møller Nielsen

Kampen vises på TV2 med optakt fra kl. 13.00.
Derudover kan kampen følges via livescore på Tophåndbold:
https://tophaandbold.dk/mth

Emil Bergholt er personligt sponseret af Fredsø