Victor og Svane.JPG (2)
DR7A4695.JPG

Anfører Toft: Vi har ikke tænkt os at stoppe nu

Kalenderen siger marts, og der er igen håndbold på programmet, når Mors-Thy Håndbold tager imod KIF Kolding tirsdag i Sparekassen Thy Arena | Mors. Februar blev den måned, hvor Mors-Thy Håndbold virkelig fik sparket gang i point-høsten, og anfører Erik Toft håber på, at det kan fortsætte.

- Først og fremmest håber jeg på, at marts bliver lige så god som februar. Vi har gjort det godt, og vi har ikke tænkt os at stoppe nu. KIF Kolding kommer til Mors og vil helt sikkert gerne have point, så jeg vil tro, at de kommer i fighter-mode, så vi skal modstå et stort tryk fra starten. Det bliver nok en hård kamp, men det er vi forberedt på, siger Mors-Thy Håndbolds kaptajn.

- Det har været rigtigt fedt at spille de sidste kampe. Der har været gang i hallen både på Mors og i Thisted - selvfølgelig fordi vi har gjort det godt, for så får vi publikum med - så vi glæder os til at spille på hjemmebane - det gør vi hver gang, lyder det fra Erik Toft.

HTH Herreligaen: Mors-Thy Håndbold - KIF Kolding
Tirsdag d. 1. marts 2022 kl. 18.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors   
Dommere: Nicklas Mark Pedersen og Nichlas Nygaard
Observatør: Jørgen Svane Sørensen

Der er får ledige billetter på Mors-Thy Håndbold (morsthy.dk)

Kampen sendes på TV2Sport med optakt fra studiet kl. 18.00, og kan som altid følges via livescore på www.tophaandbold.dk/mth eller i app’en Tophåndbold, som kan downloades her: https://apps.apple.com/dk/app/toph%C3%A5ndbold/id1582157256?l=da