Victor og Svane.JPG (2)
Kasper-Larsen_1.jpg

Arbejdssejr

Sejr på 22-16 over Ribe-Esbjerg HH

Mors-Thy Håndbold trak sig også sejrrigt ud af 2. runde af 888ligaen. Efter en spændende intens kamp mod Ribe-Esbjerg HH i Thy Hallerne, som endte med cifrene 22-16, kunne de blåklædte helte strække armene i vejret og juble over sejren.

Stefan Nielsen blev hjemmeholdets topscorer med seks mål, hvoraf et blev sat ind på straffe:

- Det var en kamp, som var præget af et godt forsvar og en god præstation af Kasper Larsen i målet. Samtidig var vi ikke særligt skarpe i vores overtalsspil - vi har en del overtalsperioder, hvor vi brænder chancerne, så vi burde have ført ved pausen, men i stedet er vi nede med to. I anden halvleg lukker Larsen fuldstændigt ned i målet, hvilket fører til nogle kontrascoringer, som gør at vi kan trække fra.

Det var en god kamp, synes jeg - og vi rykker sammen i bussen, da vi skal. Og så må man sige, at der kom kog i hallen, da vi fik varmet tilskuerne op, sagde Stefan efter kampen.

Svenske Marcus Dahlin havde en lidt forvirret optakt til kampen, da han først var kørt til Jyske Bank Mors Arena, inden han fandt ud af, at kampen skulle spilles i Thy Hallerne - men da kampen først var i gang, var Dahlin klar:

- Det var dejligt at få ”overstået” debutkampen, og især dejligt at gøre det med en sejr over Ribe-Esbjerg HH, som de fleste nok ikke havde regnet med. Jeg synes, at vi spiller en god kamp, hvor vi tager det stille og roligt og laver meget få fejl. Og så var det fedt endelig at opleve Bette Balkan og den gode stemning i hallen, som blev vildere og vildere, jo bedre vi fik spillet til at køre. Det var en helt perfekt start at få på hjemmebane, lød det fra den lange svensker.

Igen i dag stod Kasper Larsen en forrygende kamp bag Mors-Thy-forsvaret, og det var en smilende målmand, der kom ud fra omklædningsrummet ovenpå sejren:

- Det var en god oplevelse! Min første rigtige hjemmekamp i Mors-Thy-trøjen, god stemning i hallen og en sejr. Vi hakker lidt afsted i første halvleg, men fra 11-11 i anden halvleg er det kun én vej, og der skal jeg da love for, at publikum var med os.

Drengene knokler som sindssyge i forsvaret, og deres skytter bliver hele tiden presset, så de ikke kommer i fart, eller bliver taget i paraderne. Jeg står med god ro især i anden halvleg, så jeg står egentligt bare og venter på skuddene - så stor ros til forsvaret i dag, lød det afslutningsvist fra dagens bedste Mors-Thy-spiller.

Cheftræner Jan Paulsen var tilfreds med sit hold ovenpå sejren over Ribe-Esbjerg HH:

- Det var ”den svære toer” i dag. Når man lige har vundet den første kamp, efter en overbevisende og god sejr i GOG - så gælder det om at finde niveauet og spændingsniveaet mod Ribe-Esbjerg HH, som er et helt andet hold end GOG.

Defensivt spiller vi en rigtig god kamp med masser af redninger i målet, hvilket anden halvleg, hvor REHH kun formår at lave fem mål, også vidner om. Det blev en intens affære med to hold, som de sidste år har spillet nogle meget tætte kampe, og som bar præg af at begge hold spillede langsomt og forudsigeligt angrebsspil.

I starten af anden halvleg får vi nogle kontramål, som ligesom løsner op for vores angrebsspil, og fra 38. minut til 50. minut rykker vi fra 14-13 til 20-13, og her afgør vi kampen.

Roser til forsvaret og til Kasper Larsen, som holder højt niveau i dag - og til Lasse Pedersen, som spiller en flot kamp med fire scoringer.

888ligaen, 2. runde 
Mors-Thy Håndbold - Ribe-Esbjerg HH 22-16 (9-11)

Målscorere:
Stefan Nielsen 6 (1)
Lasse Pedersen 4
Henrik Tilsted 4
Marcus Dahlin 3
Nickolei Jensen 2
Allan Toft Hansen 1
Mads K. Andersen 1
János Stranigg 1

Tilskuere: 622

Næste kamp: Randers HH - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 24. september kl. 15.00 i Arena Randers

Bette Balkan arrangerer bus til Randers. Tilmelding hos Søren tlf. 20 26 11 83