Victor og Svane.JPG (2)
Asbjørn.jpg

Asbjørn Madsen: Det er forløsende

Den 13. ligasæson i træk og 14. i alt venter for Mors-Thy Håndbold, når sæson 2019/20 skydes i gang til september. Statussen som ligahold var faktisk allerede sikret inden kampen mod Nordsjælland Håndbold, da Lemvig-Thyborøn Håndbolds nederlag til Ribe-Esbjerg HH betyder, at enten KIF Kolding eller Lemvig-Thyborøn Håndbold ikke kan overhale os i tabellen. Dermed står kampen om puljesejren og en præmie på kr. 75.000,- nu mellem Mors-Thy Håndbold, Ribe-Esbjerg HH og Nordsjælland Håndbold.

Cheftræner Søren Hansen og Asbjørn Madsen har satte lidt ord på efter gårsdagens sejr over Nordsjælland Håndbold:

- Vi leverede en rigtig flot præstation mod et stærkt Nordsjælland-hold, som vi formåede at knække. Igen var der en fantastisk fed stemning i hallen, og vi sad på kampen fra første fløjt. Det var fedt, at drengene var så fokuserede på at løse de ting, som Nordsjælland Håndbold kom med, og jeg synes virkelig, at vores forsvar og Ronnie stod stærkt, siger Søren Hansen og fortsætter:

- Så var det dejligt, at vi tidligt kunne slå et hul, så vi kunne give nogle lærerige minutter til nogle af de unge spillere - bl.a. til Frederik Tilsted og Sebastian Hinnerup og samtidig give pause til nogle af dem, som normalt spillet meget i et tætpakket kvalifikationsprogram. Vi fik blandet kortene godt, og vi står godt i forhold til den kommende kamp mod KIF Kolding på onsdag, og sæsonens sidste i ligaregi mod Ribe-Esbjerg HH lørdag d. 4. maj.

Også Asbjørn Madsen var en glad mand ovenpå sejren:

- Vi skal ikke tage for givet, at vi har et ligahold i Mors-Thy Håndbold, derfor er det dejligt, at vi nu er sikret endnu en sæson på højeste niveau. Det er forløsende, og jeg er stolt over, at vi virkelig rammer storformen og leverer, når det hele skal afgøres. Vi har alle været bange for nedspillet med de otte første grundspilskampe in mente, men vi har taget arbejdstøjet på - det startede vi med allerede i de sidste to kampe i grundspillet, som vi vandt og sikrede os et godt udgangspunkt for kvalifikationskampene - og de frugter høster vi nu.

For mig personligt har det allervigtigste været at efterlade et ligahold. Det har været målet siden jeg fandt ud af, at jeg ikke skulle være her længere, og jeg er glad for, at det er lykkedes. Jeg holder meget af den her klub, og jeg ønsker at det kommer til at gå Mors-Thy Håndbold godt, lyder det fra stregkæmpen.

 

Herre Ligaen Kvalifikationsspil, 2. runde: Mors-Thy Håndbold - Nordsjælland Håndbold 29-22 (16-8)

Målscorere:
Søren Nørgård 11 (2)
Mads K. Andersen 4
Marcus Dahlin 3
Frederik Tilsted 3 (1)
Lasse Pedersen 2
Erik Toft 1
Nicolaj Spanggaard 1
Jacob Hessellund 1
Asbjørn Madsen 1
Kasper Lindgren 1
Søren Pedersen 1


Stillinger undervejs: 3-0, 5-2, 6-5, 9-6, 12-7, 17-10, 20-10, 21-13, 24-15, 27-18

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 4, Nordsjælland Håndbold 5

Tilskuertal: 735

Næste kamp:
Herre Ligaen Kvalifikationsspil 3. runde: Mors-Thy Håndbold - KIF Kolding
Onsdag d. 24. april kl. 19.30 i Thy Hallerne

Billetsalg: https://shop.morsthy.dk/