Victor og Svane.JPG (2)
DR7A2546.jpg

Bette Balkan invaderer Skanderborg

Lørdag d. 18. februar kl. 16.00 drager vi til Skanderborg, hvor værterne Skanderborg Håndbold tager imod i deres nye Fælledhal. I ryggen har vi over 200 Bette Balkan-supportere, som kommer med ét erklæret mål: Mors-Thy-drengene skal have den vildeste opbakning!

Det er Bette Balkan, som står bag turen, som allerede var på tegnebrættet tilbage i efteråret, og nu altså er mundet ud i fire fyldte busser med over 185 tilmeldte - og læg så hertil folk, som selv kører til Skanderborg.

Søren Henriksen fra Bette Balkan:
- Vi har før arrangeret ture, hvor vi har været rigtigt mange afsted, bl.a. var vi i Århus et år, hvor vi var over 400 fans på lægterne. Vi gør det, fordi det er sjovt at komme så mange afsted, og fordi vi gerne vil give holdet opbakning - specielt lige nu, hvor der er vigtige points på spil, og så vil vi rigtigt gerne vinde over Skanderborg!

Vi har fyldt 4 busser og er på i alt 185 fans - en god blanding af ungdomsspillere fra TIK, HF Mors og vores samarbejdsklub Morsø HK, ”almindelige fans” som primært ser vores hjemmekampe, og så nogle af de garvede rotter, som ofte er med på udebaneturene. Jeg håber og tror, at vi får en god tur, hvor der er smæld på i busserne og fuld opbakning til Mors-Thy Håndbold, når vi kommer i hallen - forhåbentligt kan det være med til at vi kan få en sejr med hjem.

I spillertruppen er det bemærket, at Bette Balkan igen har gang i noget stort:

Nicolai Sommer:
- Det er super, at de kommer så mange og bakker os op. Det giver nogle ekstra procenter på banen, når vi kan høre dem på lægterne. Vi er ret stolte over Bette Balkan og den opbakning, der er heroppe i Thy og på Mors - man ser ingen andre steder, at så mange fans drager afsted til en kamp i grundspillet. Det vidner om en sindssyg god opbakning både på hjemme- og udebane, og til en så vigtig kamp som den på lørdag, er det fantastisk med Bette Balkan i ryggen.

Bette Balkan har ikke flere ledige pladser i busserne, dog med en enkelt undtagelse:
- Kommer der en gruppe på over 20 personer, så vil vi gerne være behjælpelige med bustransport. Og ellers opfordrer vi folk til selv at hoppe i bilen og komme til Skanderborg - vi garanterer, at stemningen bliver fed! Til sidst vil vi gerne takke de virksomheder, som har hjulpet os med at få busturen stablet på benene: Jyske Bank, Thisted Forsikring, Intersport i Nykøbing, Toyota og Erhvervsklubben. Og så har samarbejdet med Skanderborg Håndbold omkring billetter været nemt og behageligt, lyder det afslutningsvist fra Søren.

 

Fanklubben Bette Balkan Support opstod i de glade dage i foråret 2013, hvor Mors-Thy Håndbold for første gang i klubbens historie var slutspilsdeltager og semifinalist. Under kampe på udebane invaderede hundredevis af entusiastiske fans fra Mors og Thy modstandernes haller, og hjemmebanerne i Jyske Bank Mors Arena og Thy Hallerne blev sammenlignet med haller i Østeuropa - deraf navnet Bette Balkan.

Kampen spilles kl. 16.00 i Fælledhallen. Billetter kan købes her: https://skanderborghaandbold.safeticket.dk/events

Foto: Ole Geerthsen