Victor og Svane.JPG (2)
Mors-Thy Håndbold 20_21.jpg

Billetinfo: Træningskamp mod Århus Håndbold samt Præsentation af spillertruppen 20/21

Efter en træningskamp og aftenens Santander Cup-kamp på udebane, venter nu endelig en kamp på hjemmebane. Det sker torsdag d. 20. august kl. 16.30, når Mors-Thy Håndbold tørner sammen med Århus Håndbold i en træningskamp i Sparekassen Thy Arena | Mors med efterfølgende præsentation af spillertruppen 20/21.

Læs her, hvordan du sikrer dig billet til træningskampen:

Der er plads til 420 tilskuere til kampen. Billetsalget til træningskampen mod Århus Håndbold og efterfølgende præsentation af Spillertruppen starter fredag d. 14. august kl. 12.00. Billetterne er gratis og skal hentes i Mors-Thy Håndbolds shop: https://shop.morsthy.dk/kampe efter først-til-mølle - max 2 billetter pr. person.
Billetterne udstedes med et sædes mellemrum mellem tilskuerne. Dette skal overholdes for at minimere risikoen for Corona-smitte.

Bemærk: Der er IKKE adgang til kampen uden gyldig billet.

Kampen afvikles under hensyntagen til myndighedernes corona-restriktioner. Derfor er det vigtigt, at tilskuerne følger de anvisninger, der fremgår i shoppen og på billetten. Vis hensyn i forbindelse med kamp og efterfølgende spillerpræsentation - hold afstand både ved ankomst til og afgang fra Sparekassen Thy Arena | Mors og følg vagternes anvisninger. Vi opfordrer desuden til at downloade myndighedernes app 'Smitte|stop'

- Vi har rådført os med arenaen og selv oplevet håndteringen af vores træningskamp mod TTH Holstebro i Struer med diverse Corona-restriktioner, så vi føler os klædt godt på til afviklingen af kamp og præsentation af vores spillertrup på torsdag, og vi glæder os til at byde folk velkommen til håndbold igen, siger Hans Peter Jarl Madsen.

Allerede lørdag d. 22. august er vi på banen igen, når vi møder Lemvig-Thyborøn i Hanstholm Hallerne kl. 16.00. Information om den kamp følger senere.