Victor og Svane.JPG (2)
Mors-Thy Håndbold 20_21.jpg

Billetinfo: Træningskamp mod Lemvig-Thyborøn

Lørdag d. 22. august spiller vi endnu en træningskamp. Denne gang mod lokalrivalerne fra Lemvig-Thyborøn Håndbold i Hanstholm Hallerne kl. 16.00.

 Læs her, hvordan du sikrer dig billet til træningskampen:

Der er plads til 120 tilskuere til kampen. Billetsalget til træningskampen mod Lemvig-Thyborøn Håndbold starter mandag d. 17. august kl. 12.00. Billetterne er gratis og skal hentes i Mors-Thy Håndbolds shop: https://shop.morsthy.dk efter først-til-mølle - max 2 billetter pr. person.

Billetterne udstedes som unummererede pladser. Pladserne er i hallen er derfor markeret med klappepap, hvor tilskuere skal sidde. Disse pladser skal overholdes for at minimere risikoen for Corona-smitte. Der udstedes ikke ståpladser, og det er ikke tilladt at stå op under kampen.

Bemærk: Der er IKKE adgang til kampen uden gyldig billet.

Kampen afvikles under hensyntagen til myndighedernes corona-restriktioner. Derfor er det vigtigt, at tilskuerne følger de anvisninger, der fremgår i shoppen og på billetten. Vis hensyn i forbindelse med kampen - hold afstand både ved ankomst til og afgang fra Hanstholm Hallerne og følg vagternes anvisninger. Vi opfordrer desuden til at downloade myndighedernes app 'Smitte|stop'