Victor og Svane.JPG (2)
Jens-Christian-Kjër-Brauner_1.jpg

Bittert nederlag i Århus

Det blev en tæt og intens kamp i Ceres Arena her til aften - dog med Århus Håndbold i spidsen det meste af kampen, og desværre også som vinder med cifrene 29-27 efter 2 x 30 minutters spil. Flere gange i kampen var der tvivlsomme kendelser til begge sider, og kampen blev til tider en smule voldsomt spillet - hvilket bl.a. resulterede i direkte rødt og blåt kort til Mors-Thy Håndbolds Rasmus Søby.

Der var flere gode præstationer blandt Mors-Thy-spillerne, heriblandt Marcus Dahlins ni scoringer og Nikolaj Pedersen viste gode takter med bl.a. et reddet straffekast, da han afløste Kasper Larsen i målet samt Jens Chr. Brauner, som gør et godt indhop.

Jonas Degnbol:
- Det var lidt den omvendte verden i dag - i dag fungerer vores forsvar ikke, hvorimod vores angrebsspil er fint med et godt flow, bl.a. takket være Brauner, som kommer med noget speed og falder godt ind i spillet med Sommer og Dahlin. Vi mangler at have marginalerne på vores side - og at tingene går vores vej, når kampen skal afgøres.

Stefan Nielsen:
- Jeg synes, at vi lykkes med rigtigt mange ting i dag. Selvfølgelig er der nogle ting som ikke lykkes - ellers havde vi jo vundet - og en af tingene var bl.a. at få lukket ned for Århus Håndbolds skud i midtzonen, hvor de kører nogle store kryds, som vi er for passive og for ”flinke” til at få lukket ned. Og så er vi for dårlige til at omstille os, for det er de samme ting de laver igen og igen. Angrebsmæssigt spiller vi en disciplineret kamp, hvor vi igen får god gang i vores kontra og i andenfasen - desværre var det ikke nok i dag.

Nikolaj Pedersen:
- Vi gør god figur i dag. Vi spiller god håndbold, kommer til masser af chancer og laver masser af mål. I den anden ende har vi store problemer med Minik Dahl Høegh, som vi aldrig rigtigt for styr på i løbet af kampen. Det er irriterende at tabe hernede, men det var en fed kamp at spille - god stemning og masser af tilskuere, hvoraf mange holdt med os.

 

888ligaen, 12. runde: Århus Håndbold - Mors-Thy Håndbold 29-27 (14-11)

Målscorere:
Marcus Dahlin 9
Nicolai Sommer 5 (1)
Christoffer Cichosz 3
Lasse Pedersen 3
Nickolei Jensen 3
Allan Toft Hansen 2
Jens Chr. Kjær Brauner 2

Næste kamp:
Mors-Thy Håndbold - TM Tønder
Onsdag d. 7. december kl. 18.30 i Jyske Bank Mors Arena

Billetter købes på http://shop.morsthy.dk/