Victor og Svane.JPG (2)
Efterårets Hold_hth herreligaen.png

Bj​arke Christensen på Efterårets Hold

Traditionen tro har Divisionsforeningen kåret Efterårets Hold i HTH Herreligaen. DF-H’s statistik-pointsystem ”Most Effective Player” (MEP) ligger til grund for udvælgelsen. Alle spillere på de respektive syv positioner er blevet sammenlignet, og Efterårets Hold er fundet:

Målvogter: Simon Gade, Aalborg Håndbold 29,31 MEP (genganger fra sidste år)
Venstre fløj: Bjarke Christensen, Mors-Thy Håndbold 59,6 MEP
Venstre back: Morten Hempel Jensen, TMS Ringsted 67,26 MEP
Playmaker: Simon Pytlick, GOG 53,45 MEP
Højre back: Peter Balling, KIF Kolding 69,14 MEP
Højre fløj: Andreas Flodman, KIF Kolding 56,73 MEP (genganger fra sidste år)
Stregspiller: Miha Zvizej, Ribe-Esbjerg HH 55,35 MEP

Ud over at være ligaens bedste venstre fløj, er Bjarke nummer 7 på den samlede MEP-liste og nummer 3 på topscorerlisten med 107 mål i 18 kampe - heraf er 38 sat ind på straffekast.

Om MEP-systemet
MEP er et udtryk for, hvor effektiv den enkelte spiller er i alle angrebs-facetterne. Eksempelvis giver mål og assist plus point, mens brændte skud og fejlafleveringer giver minus. På baggrund af alle aktioner opnår den enkelte spiller et samlet point-antal efter hver kamp, der viser, hvor effektiv han har været sammenlignet med alle de andre spillere. MEP-scoren akkumuleres fra kamp til kamp, hvorefter der skabes et samlet overblik over, hvilke spillere, der gennemgående er mest effektive i HTH Herreligaen. Dette kategoriseres på hver position og dermed kåres Efterårets Hold.

Bjarke er personligt sponseret af Brandt Revision & Rådgivning