Victor og Svane.JPG (2)
DR7A9825.JPG (1)

Bjarke C: - Vi rider på en bølge

Endnu en sejr og Mors-Thy Håndbold har nu fået 17 point i de sidste 10 kampe.

12-målsskytten Bjarke Christensen:

- Vi spiller rigtig flot håndbold, vores angrebsspil flyder godt, vores forsvar står utroligt godt lige pt. Vi rider på en bølge, som vi håber at folk vil være med på, når vi møder Lemvig-Thyborøn Håndbold på onsdag. Lokalopgør har deres eget liv, det oplevede vi også sidst mod Lemvig, men med fyldt hal igen og folk, som smider hæmningerne, så tror jeg at vi hiver to point igen.

Kasper Lindgren var igen den helt store forsvarschef i en defensiv, der kun lukkede 24 mål ind:

- Vi kommer rigtigt godt fra start, men så bliver det lidt urytmisk, og vi har svært ved at finde et vedvarende momentum. I anden står vi knaldgodt sammen i forsvaret, bevæger os for hinanden, får noget dybde og kommer med i boldsiden. Det giver nogle gode betingelser for H i målet og nogle dejligt nemme kontramål. Nu ser vi ind i nogle gørende uger for os, hvor vi kan spille os meget tæt på slutspillet, og det ville være megafedt at tage det første skridt i et lokalopgør mod Lemvig-Thyborøn på hjemmebane i en fyldt Thyhal - jeg tror, at der er kæmpemotivation blandt drengene for, at vi skal ind og give den fuld skrue i den kamp.

Mors-Thy Håndbolds cheftræner, Niels Agesen, var meget tilfreds efter kampen:

- Fremragende defensiv og fantastisk forsvarsspil som vi får omsat til kontra. Vi - eller Bjarke - løber kontra hele kampen, og det er vigtigt, at vi får den del med, når vi står så godt i forsvaret, så det kan jeg ikke rose nok. Vi løfter os også angrebsmæssigt og producerer endnu flere chancer, og selvom Ribe-Esbjerg kommer lidt tættere på, så er der ingen, der går i panik, vi holder bare tingene i kog.

Bjarke gør det fantastisk, og Rasmus H. er tilbage på superhøjt niveau, men det er hele vejen rundt - alle præsterer. Vi er glade, for det var en vigtig sejr for os ifht. at blive bedst indbyrdes med Ribe-Esbjerg, men også ifht. slutspillet, hvor vi kæmper med TTH Holstebro, SønderjyskE, Lemvig-Thyborøn og Ribe-Esbjerg.

Der venter en lille finale igen på onsdag, så vi har en lille finale igen på onsdag. Nu har vi givet os muligheden for selv at bestemme, hvad vi vil. Og derfor handler det om at holde fokus på den del uanset hvem vi står overfor i de sidste kampe. Jeg tror, at vi kan nå i en situation, hvor der skal måske skal 6 point mere til, så det handler om at holde snuden i sporet, siger lyder det fra Mors-Thy Håndbolds cheftræner.

Billetsalget til kampen mod Lemvig-Thyborøn Håndbold på onsdag er fuld gang på Mors-Thy Håndbold (morsthy.dk)

HTH Herreligaen: Mors-Thy Håndbold - Ribe-Esbjerg HH 30-24 (13-12)

Målscorere:
Bjarke Christensen 12
Mads Hoxer Hangaard 6
Erik Toft 4
Lasse Pedersen 2
Tim Sørensen 2
Marcus Midtgaard 1
Andreas Nielsen 1
Sander Øverjordet 1
Axel Franzén 1

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 2, Ribe-Esbjerg HH 2

Stillinger undervejs: 2-1, 5-1, 7-3, 7-6, 9-6, 10-10, 14-12, 18-14, 20-17, 23-17, 26-18, 27-22

Tilskuertal: 1.234

Kommende kampe:
Mors-Thy Håndbold - Lemvig-Thyborøn Håndbold
Onsdag d. 9. marts 2022 kl. 19.30 i Thyhallen

Billetsalg på Mors-Thy Håndbold (morsthy.dk)