Victor og Svane.JPG (2)
DR7A9825.JPG

Bjarke før Santander 1/4-finalen: - Det vil betyde alverden

Tirsdag spiller Mors-Thy Håndbold sæsonens vigtigste kamp til dato. Vi står overfor Fredericia HK i den altafgørende kamp, der giver adgang til Santander Final4, som afvikles i Jyske Bank Boxen i weekenden d. 26. og 27. marts 2022.  

Alle, som var med i Boxen tilbage i den herlige juni-weekend, hvor daværende anfører Emil Bergholt kunne løfte trofæet efter to fænomenale kampe mod Skjern Håndbold og Aalborg Håndbold, kan helt sikkert genkende den der ubeskrivelige og fuldstændig forrygende følelse, der kommer over én, når snakken falder på Final4. Det er med dén følelse, vi går på banen i aften.

Mors-Thy Håndbolds topscorer Bjarke Christensen:

- Det var kæmpestort for Mors-Thy Håndbold at vinde Final4, og det vil betyde alverden for os at være med igen. Det var en fantastisk oplevelse - ikke kun for os spillere, men også for klubben og for hele området. Nu har vi ligesom fået færten af det én gang, og det ville være fedt ligesom at kunne bide sig fast i den her turnering.

Vi er på udebane, og vi ved, at det kan være et svært sted at spille, hvis de rammer dagen, og det ikke helt flasker sig for os. På den anden side så møder vi et hold, som historisk set har stået rigtigt godt til os, så jeg synes, at vores muligheder ser fine ud.

Bjarke og resten af Mors-Thy Håndbold går på banen kl. 20.30, og opgøret vises på TV2 Sport.
 

Santander Cup 1/4-finale: Fredericia HK - Mors-Thy Håndbold
Tirsdag d. 5. oktober 2021 kl. 20.30 i thansen Arena, Fredericia
Dommere: Mads Hansen og Jesper Madsen
Observatør: Bjarne Munk Jensen

Kampen vises på TV2 Sport og kan følges via livescore på www.tophaandbold.dk/mth

Bjarke er personligt sponseret af RSM Brandt