Victor og Svane.JPG (2)
Bjarke.JPG (1) (1)

Bjarke inden BSH: Vi har kvaliteterne til at byde dem op til dans

Onsdag aften gæster ligaens mest formstærke hold Sparekassen Thy Arena | Mors. Vi skal helt tilbage til starten af december for at finde Bjerringbro-Silkeborgs seneste nederlag, og trods en stime på syv sejre i træk, er det kun blevet til otte point - BSH er nemlig blevet frataget seks point for en administrativ fejl. Det, der lignede stensikre point til slutspillet, er nu blevet til en kamp om overhovedet at få point med i slutspillet, og af samme årsag er det med garanti et topmotiveret BSH-mandskab.

Miseren om de seks point har betydning for andre hold i ligaen, og bl.a. har to point til KIF Kolding på 8. pladsen gjort det mere end svært for Mors-Thy Håndbold at nå med i det fine selskab. Muligheden er stadig dog til stede, og den kommer de blå til at spille for.

Bjarke Christensen:
- Jeg ser det som en kamp, hvor vi har alt at vinde. Vi har ikke noget pres på os - tværtimod er presset på Bjerringbro-Silkeborg, som lige har mistet nogle point. Så de skal ud og have to point, og det vil vi selvfølgelig gøre alt for, at de ikke får.

- BSH er et fysisk stærkt mandskab, som står solidt i deres defensiv både 6-0 og 5-1, så det skal vi have åbnet. Vi spillede nogenlunde lige op med dem, da vi spillede i Silkeborg, og det var marginaler, der gjorde, at vi ikke fik point med derfra. Jeg synes helt klart, at vi har kvaliteterne til at kunne byde dem op til dans, og det håber jeg, at vi kan gøre i morgen, lyder det fra Mors-Thy Håndbolds topscorer, Bjarke Christensen.

HTH Herreligaen, 24. runde: Mors-Thy Håndbold - Bjerringbro-Silkeborg
Onsdag d. 17. marts 2021 kl. 19.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors  
Dommere: Thomas Kalisz Nielsen og Michael Søegaard
Observatør: Jens Henriksen

Kampen livestreames på Mors-Thy Håndbolds facebook og kan derudover følges via livescore på Tophåndbold: https://tophaandbold.dk/mth

Bjarke er personligt sponseret af Brandt Revision