Victor og Svane.JPG (2)
Henrik Tilsted.JPG

Brændte chancers kamp

Dagens kamp til Grimsrud Cup mod Drammen HK endte med et 8-måls-nederlag efter en kamp, hvor misbrugte chancer blev et tema. Cheftræner Søren Hansen efter kampen:

- Det er selvfølgelig ikke godkendt, at vi taber så stort. Når det så er sagt, så skal vi lære af kampe som denne, og der er da også en del ting, som vi kan tage med videre - bl.a. omkring vores 7-mod-6-spil hvor vi får noget brugbar viden. Langt hen ad vejen spiller vi okay, men kvaliteten i vores afslutninger er for ringe, og så taber vi kontradelen, hvor vi bliver ramt på vores returløb. Men vi må også anerkende at vi møder et godt og spændende Drammen-hold, som har hentet bl.a. Gøran Sørheim og Joakim Hykkerud, siger Søren og slutter af:

- På positiv-siden fik vi Kasper Larsen i gang igen, og Ronnie gjorde igen god figur i målet, og så var der ting, som lykkedes forsvarsmæssigt. Nu skal vi slutte turneringen ordentligt af med kampen mod HC Midtjylland i morgen.

Venstre fløj Henrik Tilsted tilskrev de mange brændte chancer skylden for nederlaget:

- Jeg synes, at vi kommer ok fra land, vi står fint i forsvaret og kommer til nogle fornuftige afslutninger og er med til 5-5, hvorefter Drammen løber fra os og skaber et hul på 4 mål til pausen. I anden halvleg kommer vi ligeledes fint afsted og tilspiller os et hav af fine chancer, men brænder, brænder og brænder! Samtidig løber Drammen os over ende i kontrafasen, hvor vi ikke er gode nok til at løbe retur. Det er virkelig frustrerende at vi brænder så meget og taber kampen stort, for spillemæssigt er vi fint med, synes jeg, lød det fra Tilsted efter kampen.

Resten af aftenen er gået med behandling, en tur i spa, møde og opladning til kampen i morgen.

 Grimsrud Cup: Mors-Thy Håndbold - Drammen HK (NO) 19-27 (13-9)

Målscorere:
Nicolai Sommer 5 (1)
Stefan Nielsen 4 (3)
Marcus Dahlin 3
Erik Toft 2
Henrik Tilsted 1
Asbjørn Madsen 1
Allan Toft Hansen 1
Lasse Pedersen 1
Nicolaj Spanggaard 1

Næste kamp:
Grimsrud Cup, Remmenhallen, Halden (NO)
Søndag 20. august: 12.00: HC Midtjylland - Mors-Thy Håndbold

 

Vi skal lære af kampe som denne
Søren Hansen , Cheftræner , Mors-Thy Håndbold