Victor og Svane.JPG (2)
Søren P (2).jpg

Brag i Thy Hallerne!

Der er lagt op til lidt af et brag fredag aften, når Mors-Thy Håndbold og TMS Ringsted tørner sammen i Thy Hallerne. Vi ligger helt tæt med oprykkerne fra TMS Ringsted i tabellen, begge hold med otte point efter 16 kampe - Mors-Thy Håndbold på sidstepladsen og gæsterne nr. 12.

I den omvendte kamp i Ringsted for præcis tre måneder siden, så det længe godt ud for Mors-Thy Håndbold, men vi formåede ikke at holde fast i den sidste del af kampen, og måtte forlade banen og Ringsted med et smerteligt nederlag på 24-22. Der for er der heller ingen tvivl om at to point i kampen i morgen vil være kærkomne, både forud for to på papiret endnu mere vanskelige kampe mod hhv. Aalborg Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg, og så sandelig også for tabellen.  

Søren P.:
- Der venter os en svær kamp. TMS Ringsted har fået en anelse flere point, end jeg havde forventet, men det er også et hold som har gjort det godt, og som med ungdommens kådhed kombineret med masser af rutine spiller en rigtig fin omgang håndbold.

De spiller på mange forskellige måder og er ikke bange for at tage chancer, så vi skal være skarpe og omstillingsparate, når de sadler om i både forsvar og angreb, så de ikke lykkes. Ud over Morten Nyberg og Michael Riis, råder TMS Ringsted bl.a. over Nicolaj Nørager, en dygtig stregspiller i Benjamin Pedersen og et par stabile fløje.

Vi er tilbage på vores hjemmebane, vores bastion. Vores tilskuere er her 100 % for os, og vi har brug for at gå på banen med publikum i ryggen, som det har været tilfældet i vores øvrige hjemmekampe - og det bliver også ekstremt vigtigt for os mod TMS Ringsted.

Herre Håndbold Ligaen, 17. runde: Mors-Thy Håndbold - TMS Ringsted 
Fredag d. 14. december 2018 kl. 19.30 i Thy Hallerne
Dommere: Nicklas Mark Pedersen og Nichlas Nygaard
Billetter til kampen kan købes her: https://shop.morsthy.dk/

Kampen kan følges live på Limfjord Mix med Jan K. og på livescore på http://tophaandbold.dk/mth