Victor og Svane.JPG (2)
Lasse Justesen.JPG

BSV-kampen - reaktioner

Lasse Justesen spillede 2 x 30 minutter for første gang i denne sæson og kvitterede for tilliden med 4 scoringer på 4 forsøg:

- Det var dejligt at være med igen og rart at mærke fremgang med mit knæ (Lasse har døjet med springerknæ, red.) og være i stand til at spille 60 minutter, og så var det fint at tingene lykkes for mig i dag.

- Det var en mærkelig kamp. Vi lukker 40 mål ind, hvilket vidner om, at vi ikke rammer noget som helst forsvarsmæssigt og ikke får rettet til undervejs, så vi er hele tiden et skridt bagud i forhold til BSV. Skal vi sige noget positivt om kampen, så er det at vi laver 31 mål, så på den front har vi rykket os i forhold til sidste kamp, hvor vi kun lavede 18 mål.

I pausen snakker vi om at holde skindet på næsen og komme fra anden halvleg med æren i behold - vi skal løbe, give den fuld gas og fighte 100 %, og selv om vi også får 20 mål imod os i anden halvleg, så får vi i hvert fald løftet vores angrebsspil.

Cheftræner Søren Hansen erkendte et nederlag til en bedre modstander:

- Vi kommer til at spille første halvleg på deres præmisser. Vi er med til 5-4, hvorefter det vælter for os, og vi får aldrig rettet til og sat en prop i og ender første halvleg med at være bagud 20-10, hvilket naturligvis ikke er acceptabelt. Vores forsvar hænger hele kampen og vi har svært ved at finde løsninger mod BSV - vi trækker kun en enkelt udvisning, så vi mangler også noget hårdhed i forhold til, hvad vi havde aftalt inden kampen.

I anden halvleg slipper vi håndbremsen og begynder at løbe, hvilket resulterer i en del kontramål samt hurtig midte - ærgerligt at vi ikke spiller sådan i første halvleg. Vi spiller en del 7-mod-6, som vi har succes med - det kan og skal vi bruge mere fremadrettet. Og helt enkelt får vi en lærestreg, og det er tydeligt at se, at når tingene ikke kører for os, så er vi ganske ordinære. Nu ser vi frem mod Nordsjælland-kampen hvor det her skal revancheres.

Stor ros til vores 8. mand, Bette Balkan, som skal fremhæves i dag - selv da vi er nede med 10 mål, så fortsætter vores medrejsende fans med at klappe af os, det er ganske enkelt imponerende.