Victor og Svane.JPG (2)
DR7A7002.JPG

Bull før Kolding: - Vi skal holde hovedet koldt

Der venter et spændende opgør, når Mors-Thy Håndbold byder KIF Kolding velkommen i Sparekassen Thy Arena | Mors lørdag eftermiddag. Vores første indbyrdes kamp blev til en pointdeler, efter at vi formøblede en relativt stor føring i kampens afsluttende minutter - det vil vi gerne lave om på i morgendagens kamp.

Mors-Thy Håndbolds unge fløj-komet, Malthe Bull, forudser en svær kamp.

- Der venter en kamp mod et hold med gode spillere. De ligger sidst i tabellen, men de er inde i en stime, hvor de har spillet nogle gode kampe, som bare ikke har givet point. Jeg er sikker på, at de nok skal komme igen, så man skal ikke undervurdere KIF Kolding på baggrund af deres nuværende placering, siger højre fløjen.

- Det er et mandskab med masser af fysik, så det bliver en hård kamp med masser af intensitet. I sådan en kamp kan det mentale også komme til at spille ind - vi har vundet vores tætte kampe og KIF Kolding har tabt deres. Vi skal holde hovedet koldt og spille vores spil, så tror jeg, at vi ender med de to point, lyder det fra Malthe Bull, som glæder sig til at være tilbage på hjemmebane.

- Den opbakning vi får her på hjemmebane, er et kæmpeboost til os alle. Vi mærker energien på banen, og vi glæder os altid lidt ekstra til at spille hjemme. Det er en sand fornøjelse, at der kan samles så mange engagerede fans, som støtter op om os, og så må vi som spillere forsøge at give noget tilbage i form af udstråling og forhåbentligt to point.

Herreligaen, 13. runde: Mors-Thy Håndbold - KIF Kolding
Lørdag d. 18. november 2023 kl. 16.00 i Sparekassen Thy Arena |Mors
Dommere: Frederik Skou Ejby og Lasse Wahlstrøm
Observatør: Bjarne Munk Jensen

Billetsalg: https://shop.morsthy.dk/
Kampen kan som altid følges via livescore i Tophåndbolds app og i film og billeder på Mors-Thy Håndbolds Instagram.

Malthe Bull er personligt sponseret af Thy-Mors Energi