Victor og Svane.JPG (2)
20230709_MTH_AAH_19.jpg

Bull har grebet chancen

Fem kampe og 17 mål på 22 forsøg. Mors-Thy Håndbolds Malthe Rolighed Bull har markeret sig stærkt på højre fløj i Lasse Pedersens fravær. I kampen i lørdags scorede Bull syv gange og var stærkt medvirkende til sejren over Nordsjælland Håndbold.

- Det har været på en træls baggrund, fordi Lasse ikke er med, men for mig handler det om at gribe chancen, og det synes jeg, at jeg har gjort, og det er bare dejligt med noget spilletid. Samtidig har det været Mors-Thy Håndbolds bedste sæsonstart nogensinde, og det er vildt at se sig selv placeret øverst i tabellen, og vi skal forsøge at blive deroppe, hvor det er sjovt, lyder det med et smil fra Malthe Bull.

Sjovt at det også for Malthe Bull at være en del af det hold, som han har fulgt siden han selv var helt lille og startede med håndbold i HF Mors som U7-spiller. Talentet har der aldrig været tvivl om, og Bull har været fast mand på det bedste hold gennem ungdomsårene, som også har kastet udtagelser til talentsamling og U17-landsholdet af sig. Og nu står han så her og ved at bide sig fast på Mors-Thy Håndbolds mandskab i den danske liga.

- Det er fantastisk at være en del af, og der er stor opmærksomhed på os, fordi det går godt. Vi blev set som et af de mest spændende hold i ligaen inden sæsonstart, og det kan jeg egentligt godt forstå - vi har en rigtig fin blanding af rutinerede spillere og unge, og vi supplerer hinanden virkelig godt, og det er bare megafedt at være en del af, siger Malthe Bull.

Du kan se Malthe Bull & Co. i aktion mod Bjerringbro-Silkeborg på torsdag d. 28. september kl. 20.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors. Billetsalg til kampen her

Malthe Bull er personligt sponseret af Thy-Mors Energi