Victor og Svane.JPG (2)
Christoffer-Cichosz_1.jpg

Cichosz: Vi skal ride videre på bølgen

Når Mors-Thy Håndbold går på banen i Jyske Bank Mors Arena i aften, står de forsvarende danske mestre på modsatte banehalvdel - Bjerringbro-Silkeborg med store navne som Sebastian Skube, Nikolaj Markussen og Michael V. Knudsen er placeret på en 3. plads i 888ligaen med 28 point for 19 kampe. I den første indbyrdes kamp i Silkeborg vandt BSV 26-22 i en kamp, hvor Mors-Thy’erne aldrig for alvor var tæt på. I den kamp var vi uden Kasper Larsen - han er til gengæld med mod sine tidligere holdkammerater i aften. Gæsterne er uden fløjspiller Johan Hansen, som er ude resten af 2017 med en korsbåndsskade - vi ønsker Johan god bedring.

Anfører Christoffer Cichosz glæder sig til aftenens kamp:
- Vi står overfor de forsvarende mestre, som også i denne sæson byder sig til i den rigtige ende af rækken. Bjerringbro-Silkeborg er nok det hold i rækken, som har det stærkeste forsvar, og der udover er de et bundrutineret hold.

Vi skal som altid stå godt i forsvaret, så vi kan hjælpe vores keepere til at få nogle redninger - og få gang i vores kontrafase, så vi kan få de lette mål. Vi skal selvfølgelig også udnytte at vi er på hjemmebane, hvor der forhåbentligt kommer et massivt pres på BSV. Og så skal vi bare ride videre på den bølge af selvtillid, som vi er på lige nu. Vi har ikke tabt syv kampe i træk - den statistik må gerne hedde otte efter kampen i aften.

Thy-Mors Energi er dagens kampsponsor, og de har en lille overraskelse med til alle tilskuere til kampen. I pausen har to heldige tilskuere mulighed for at vinde kr. 2.500,- i Fredsø Vognmandsforretnings konkurrence, og husk også at SunCharter-kasketten kastes ud blandt publikum i forbindelse med indløbet.

 

888ligaen, 20. runde: Mors-Thy Håndbold - Bjerringbro-Silkeborg
Onsdag d. 22. februar kl. 20.30 i Jyske Bank Mors Arena

Billetter kan købes her: http://shop.morsthy.dk/

Kampen vises på Tv2 Sport med optakt fra kl. 20.20. Der udover kan den følges via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/livescore eller live på Limfjord Plus med Jan K.

Optakt fra Bjerringbro-Silkeborg: http://www.bjerringbro-silkeborg.dk/kier-vi-maa-rykke-sammen-i-bussen/