Victor og Svane.JPG (2)
Marcus Dahlin (4).jpg

Dahlin: Det bliver sjovt at komme i gang på hjemmebane

Fredag aften spiller Mors-Thy Håndbold første turneringskamp på hjemmebane i sæson 19/20, når oprykkerne fra fæstningsbyen Fredericia kommer på besøg i Thy Hallerne. Fredericia HK er tilbage i ligaen efter otte års fravær, og den traditionsrige klub viste allerede i første spillerunde, at de mener det alvorligt med en sejr over sidste sæsons sølvvindere fra GOG Håndbold.

Fredericia HK er ikke det eneste nye bekendtskab i ligaen i denne sæson. Folk i hallerne kommer også til at opleve den nye timeout-knap i brug, og senere i forbindelse med tv-kampe også Challenge-kortet, som holdenes A-officials - i Mors-Thy Håndbolds tilfælde, Søren Hansen, har mulighed for at benytte.

Marcus Dahlin har taget hul på sin 4. sæson i den blå trøje, så han ved, at der er kog på kedlerne i Thy Hallerne, og den lange svensker glæder sig både til mødet med Fredericia HK:

- Det bliver sjovt at komme i gang med turneringen på hjemmebane. Fredericia HK kan godt vise sig at blive en stor udfordring, de er i hvert fald kommet godt i gang med turneringen. De kommer med fuld tro på tingene, de vil gerne løbe, og de kæmper for hver eneste bold. Vi skal virkelig op på den høje klinge og komme med udstråling og 100 % fight, men så tror jeg også, at vi har muligheder i kampen, lyder det fra Dahlin, som også ser frem til mødet med Bette Balkan igen:

- Allerede i den første turneringskamp i Holstebro var Bette Balkan mødt talstærkt op, og de plejer at være stærke i Thy Hallerne, så vi ser frem til at have dem i ryggen i morgen, hvor det forlyder, at Fredericia HK har en stor gruppe medrejsende fans på lægterne. Vi håber, at vi kan give Bette Balkan en sejr i morgen for alt det, de giver os.

Herre Ligaen, 2. runde: Mors-Thy Håndbold - Fredericia HK
Fredag d. 6. september 2019 kl. 19.30 i Thy Hallerne
Dommere: Morten Lethan Albrechtsen og Mik Trustrup.

Der er få siddepladser tilbage. Billetter til kampen kan købes her: https://shop.morsthy.dk/kampe

Kampen kan følges på livescore på http://tophaandbold.dk/mth