Victor og Svane.JPG (2)
Marcus Dahlin.jpg

Dahlin: Vi skal finde tilbage til vores base

Næste kamp i rækken for Mors-Thy Håndbold er mod TTH Holstebro, som pt. indtager 4. pladsen i Herre Håndbold Ligaen med otte point for de første fem runder. Senest spillede holdet mod GOG Håndbold, hvor de efter en fremragende første halvleg, fik ørerne i den sydfynske maskine og indkasserede sæsonens første nederlag.

Der har ikke været de store udskiftninger på TTH-holdet forud for denne sæson - én er dog værd at nævne: Sebastian Frandsen, som efter et par svingende år hos Bjerringbro-Silkeborg ligner en mand, som har fundet sig 100 % til rette. Derudover består holdet jo af flere tidligere Mors-Thy-drenge: Balling, Jac og Porup, og dem ser vi som altid frem til at byde velkommen på deres gamle hjemmebane.

Den anden vej har Søren Nørgård, Ronnie Nicolaisen samt assistenttræner Heino Holm Knudsen tidligere stillet op for Holstebro, ligesom cheftræner Søren Hansen har haft en lang og glorværdig karriere i den hvide trøje. Alt det er historie, torsdag gælder det nu og her - og vigtige point.

Marcus Dahlin:
”Vi skal møde et fysisk stærkt og kontrastærkt hold, som TTH Holstebro har vist sig i år. Så vi skal virkelig præstere godt foran en forhåbentligt fyldt og spændt hal. Vi skal være kyniske i angrebsspillet, så de ikke løber kontra på os og får de nemme mål. Vi skal forsøge at finde tilbage vores base, som vi spillede i anden halvleg i kampen mod Bjerringbro-Silkeborg, hvor vi trykkede på og turde at løbe og spille.

Man må ikke glemme, at vi har mødt gode hold. Vi har faktisk spillet godt og været tæt på mod nogle af topholdene - så vi VED, at vi kan spille god håndbold. Vi skal bare tro på det, så skal det nok komme - måske allerede mod TTH Holstebro med publikums hjælp, det kunne være fantastisk.”

Husk at du kan være med til at vælge Man of the Match. Det gør du på www.morsthy.dk eller på vores app MTH shop.

Efter kampen er der Aftermatch i Thisted Forsikring / Sparekassen Thy Loungen i foyeren, hvor alle er velkomne. Dagens gæster er cheftræner Søren Hansen, kampens spiller fra Mors-Thy Håndbold og Peter Balling fra TTH Holstebro.

Herre Håndbold Ligaen, 6. runde: Mors-Thy Håndbold - TTH Holstebro  
Torsdag d. 27. september 2018 kl. 19.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Dommere: Henrik Johnsen og Claus Adelgaard

Billetter til kampen kan købes her: https://shop.morsthy.dk/

Kampen kan som vanligt følges live på Limfjord Mix med Jan K. og via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/mth