Victor og Svane.JPG (2)
Allan Damgaard.JPG

Damgaard: - Vi spiller god håndbold i lange perioder

Efter kampen var assistenttræner Allan Damgaard træt af nederlaget men stolt af sit holds præstation.

- Vi er selvfølgelig trætte af at tabe, men vi spiller faktisk rigtig god håndbold i lange perioder. Som træner er det dejligt at se den arbejdsindsats, der bliver lagt for dagen i 60 minutter - vi spiller det virkelig til ende. Det var megafedt at se vores forsvar arbejde så stenhårdt. Vi forcerer Aalborg til at lave rigtig mange tekniske fejl, og der er mange situationer med passivt spil på Aalborg, og det er vores forsvars fortjeneste, lyder roserne fra Damgaard.

- Og så må man jo bare sige, at da vi kommer tilbage på 20-21, viser de, at de er Aalborg Håndbold med et par klassespillere i Niklas Landin og Mikkel Hansen, der træder i karakter - men at vi får dem derhen, det er jeg glad for. Og jeg er i den grad glad for, at vi bliver dygtigere og dygtigere til at eksekvere vores ting på det, vi er gode til, og det er det, vi skal tage med videre, for så er det lige meget hvem, der står på den anden banehalvdel.

Allan Damgaard & Co. Skal i kamp igen allerede på mandag d. 11. september, hvor Skanderborg AGF Håndbold venter i Fælledhallen kl. 18.30.
Billetsalg her: https://sa-h.dk/