De blå gav GOG kamp til stregen

Det blev ikke til en sejr i GOG, og selv om Mors-Thys spillere sikkert er skuffede, så kan de tage fra Sydfyn med stor ære af kampen. De blå gav nemlig rækkens nummer et kamp til stregen i en målrig kamp, som blev afgjort til GOG's fordel af ti dårlige Mors-Thyminutter i starten af 2. halvleg.

Kampen startede med åbent hus i begge forsvar og masser af mål på den konto. Hjemmeholdet var i front, men Mors-Thy Håndbold hang på og var på omgangshøjde ved 11-11 og 15-15. Her slog GOG det første hul til 18-15, og en fin afslutning af Mors-Thy Håndbold gav en pausestilling på 19-17.

I starten af 2. halvleg fik Mors-Thy Håndbold fik skudt GOG’s keeper varm. Det blev kun til to scoringer, og hjemmeholdet stak af fra pausestillingen 19-17 til 26-19. Det hul formåede et godt kæmpende Mors-Thy Håndbold-mandskab ikke at lukke - tættest på var vi ved 30-27 med 10 minutter tilbage, og kampens slutresultat blev 37-31.

På plussiden var der ligadebut til Mors-Thy Håndbolds Svend Rughave, som afløste Rasmus Henriksen halvvejs i første halvleg. Det gjorde han bl.a. med to strafferedninger. Derudover var der i alt 10 forskellige målscorere for Mors-Thy Håndbold.

HTH Herreligaen, 15. runde: GOG - Mors-Thy Håndbold 37-31 (19-17)

Direkte rødt kort: Andreas Nielsen, Mors-Thy Håndbold

Stillinger undervejs: 2-1, 5-5, 7-8, 11-9, 11-11, 15-15, 18-15, 19-18, 21-18, 23-19, 28-20, 28-23, 30-27, 33-29

Tilskuertal: 1.181

HTH Herreligaen, 16. runde: Mors-Thy Håndbold - KIF Kolding