Victor og Svane.JPG (2)
Christoffer-Cichosz_1.jpg

De brændte chancers kamp

Det blev de brændte chancers kamp i arenaen i aften, hvor hjemmeholdet havde alvorlige problemer med at passere en velspillende Kristoffer Laursen i Skanderborg Håndbolds mål. 20-27 efter 8-11 ved pausen. Flere gange spillede Mors-Thy Håndbold sig til åbne chancer, men gang på gang pillede Laursen pynten af forsøgene.

Assistenttræner Jonas Degnbol:
- Ja, det er vel meget betegnende. Vi må give Laursen, at han står en god kamp - men der ud over er der en del ting, som ikke fungerer for os i dag bl.a.  laver vi mange tekniske fejl og så fungerer vores angrebsspil ikke i dag.

Jeg synes i bund og grund, at vores forsvarsspil er fint i dag - det er angrebsspillet som fejler. Det er superærgerligt, men Skanderborg virkede mere klar end os i dag, og det var tydeligt at se, at de havde indstillet radaren på points i dag. Vi har et udfald på 10 minutter i anden halvleg, hvor Skanderborg rykker fra 16-18 til 16-23, selv om jeg egentligt synes, at vi har momentum og hvor vi skulle have trykket på - men hvor vi laver et hav af fejl.

Skal vi se på det med positive briller, så er vi kommet ned på jorden igen. Nu skal der arbejdes igennem, og vi skal have nogle gode træninger, hvor vi skal forberede os på den kommende kamp, hvor det hele gerne skal blive bedre.

Stefan Nielsen:
- Der er for få spillere, som rammer niveau i dag. Vi brænder, og Laursens mange redninger giver Skanderborg tryghed og tro på tingene - begge dele tager de med i angrebet, hvor det meste lykkes for dem. Vi er tidligere lykkes godt med at spille 7 mod 6, men ros til Skanderborg for at gå frem i 5-1 og nærmest dække i zoner, og vi formår ikke udnytte de muligheder som opstår - vi var simpelthen ikke omstillingsparate nok.

Christoffer Cichosz:
- Jeg tror, at det var manglende mental parathed - især angrebsmæssigt. Vi spiller os ind imellem til nogle ok chancer men brænder på Kristoffer Laursen. Det var helt klart det angrebsmæssige, der var problemet i dag - jeg kan ikke mindes en kamp, hvor vi har lavet så mange tekniske fejl.

Der er ikke så meget at tage med videre efter sådan en kamp, men forhåbentligt er det vigtig læring for os, at vi ikke kan spille kampe, hvor vi ikke er der 100 %.

 

888ligaen, 6. runde: Mors-Thy Håndbold - Skanderborg Håndbold 20-27 (8-11)

Målscorere:
Christoffer Cichosz 5
Nicolai Sommer 5 (2)
Lasse Pedersen 2
János Stranigg 2
Stefan Nielsen 2
Henrik Tilsted 1
Lasse Justesen 1
Marcus Dahlin 1
Allan Toft Hansen 1

Tilskuere: 1.484

Næste kamp:
Bjerringbro-Silkeborg - Mors-Thy Håndbold
Onsdag d. 19. oktober kl. 18.30 i JYSK Arena, Silkeborg.