Victor og Svane.JPG (2)
Skjern_MTH.jpg

De danske mestre venter på udebane

Onsdag står Mors-Thy Håndbold overfor sidste års DM-guldvindere fra Skjern Håndbold. En opgave der alt andet end lige ser en kende besværlig ud. Skjern Håndbold har forstærket sig med bl.a. Thomas Mogensen, Sebastian Augustinussen, Björgvin Gustavsson i målet og bomstærke Benjamin Jakobsen på stregen, mens der er vinket farvel til sidste sæsons helt store spiller Markus Olsson og straffekastkongen Tibor Ivanisevic.

Skjern Håndbold har ikke fået en ønskestart på sæsonen. Med nederlag til Skanderborg Håndbold i Santander Cup, til TTH Holstebro i Super Cuppen og senest til GOG Håndbold i premieren i Herre Ligaen, så er det med garanti et sultent mandskab, vi møder i Skjern Bank Arena i morgen.

Efter nogle ikke helt optimale resultater i træningskampene i opstarten, fik Mors-Thy Håndbold oprejsning i Santander Cuppen, hvor KIF Kolding blev sendt ud. Årets første turneringskamp resulterede desværre ikke i point til de blåklædte, men der var flere gode momenter undervejs - og de skal videreføres til kampen i morgen.

Nicolai Sommer:
- Det bliver en svær kamp mod de forsvarende danske mestre, og vi skal spille op til vores allerbedste, hvis vi skal have en chance, men vi tror på det, og pilen peger op ad for os både til træning og kamp.

I den seneste kamp mod Ribe-Esbjerg HH lukker vi 31 mål ind - det skal vi selvfølgelig forsøge at rette op på, så vi kan få nogle nemme kontrascoringer. Vi spillede nogle fine angrebsting mod REHH, og det skal vi selvfølgelig fortsætte med. Skjern Håndbold dækker godt op, men vi tror på, at vi har de redskaber og midler, der skal til.

Allerede til sæsonens første udebanekamp sender Bette Balkan en busfuld fans afsted, så der bliver garanteret gang i den på lægterne i Skjern Bank Arena.

Herre Håndbold Ligaen, 2. runde: Skjern Håndbold - Mors-Thy Håndbold 
Onsdag d. 5. september 2018 kl. 19.30 i Skjern Bank Arena
Dommere: Allan Theils og Dennis Stenrand

Billetter til kampen kan købes her: http://shop.skjernhaandbold.dk/

Kampen kan følges live på Limfjord Mix med Jan K. og via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/mth