Victor og Svane.JPG (2)
Fodbold.jpg

De gamle har håneretten...

Onsdag eftermiddag mødtes hele ligatruppen fra sæson 16/17 til den årlige fodbolddyst mellem Ung og Gammel. Gennem hele sæsonen har de to hold kæmpet indædt med fodbolden som opvarmning til de fleste træninger - og der bliver mildt sagt gået til stålet og efterfølgende hånet voldsomt overfor det tabende hold.

Kunstbanen ved Morsø Gymnasium lagde bane til de hårdt-kæmpende mandskaber klædt i et væld af forskellige yndlingsklub- og landsholdstrøjer, og trods en lille overraskelse i form af en tidlig 1-0-føring til de unge, fik den ældre del af spillertruppen hanket op i sig selv og bragte sig efter anden halvleg i en fordelagtig position med en 4-1-føring, imens ungt hold misbrugte et utal af direktører.

Først i 3. halvleg fik de unge hul skudt hul på en velspillende Nickolei Jensen i de gamles mål, og med udligninger ved Tilsted og Mads A. lugtede det af spænding til allersidst i kampen, men her viste bl.a. Cichosz sin store rutine ved at trække tempoet helt - som i HELT - ud af kampen, og de gamle kunne triumferende række armene i vejret efter en sejr i Det Endelige Opgør.

Nicolai Sommer:
- Jamen det var vel som forventet. Jeg er skuffet over, at vi ikke vinder større, for vi var meget bedre end de unge - jeg vil slet ikke kommentere på deres indsats. Det blev lidt spændende til sidst, da vores forsvar med Brauner og Cichosz så lidt trætte ud, og bliver overspillet en del gange. Men ros til Larsen og mig selv, vi to forstår spillet - vi kan vel sammenlignes med Pukki og Mukhtar fra Brøndby IF.

Mads Andersen:
- De gamle synes altid, at de selv er favoritter, men vi er jo klart bedre fodboldspillere på Ungt hold. I dag vælger de at spille på en mikroskopisk bane, så vi har svært ved at udfolde vores tekniske skills, og vores normalt så sikre spydspids, Henrik Tilsted brænder vel i nærheden af 10 oplagte chancer, hvoraf jeg selv lægger op til 8-9 stykker. Det er skammeligt! Men vi må rose Nickolei Jensen som står en god kamp for de gamle, for det er sgu ikke deres forsvar som vinder kampen - med de to klodser (Brauner og Cichosz, red.), som ikke kan lægge en reel aflevering uden at smide den ud over sidelinjen. Og så må vi jo ikke glemme, at det langt hen ad vejen også er Gammel, der som sædvanligt dømmer kampen…

Den evige diskussion om evner og mangel på samme, snyd og voldsomt spil fortsætter, og den stopper sandsynligvis aldrig. Foreløbigt er det de gamle som har håneretten, og mon ikke den bliver udnyttet til fulde indtil den nye sæson starter, og de unge får mulighed for revanche.

Aftenen blev sluttet af med grill, snak og hyggeligt samvær hos verdens bedste holdleder, Keld.

Det Endelige Opgør, fodbold: Ung - Gammel 3-4

Målscorere:
1-0: Lasse P.
1-1: Niko P.
1-2: Nickolei J.
1-3: Sommer
1-4: Niko P.
2-4: Tilsted
3-4: Mads A.

Vi er jo klart bedre fodboldspillere på Ungt hold
Mads K. Andersen , Allrounder , Ungt Hold
Vi kan vel sammenlignes med Pukki og Mukhtar
Nicolai Sommer , Midtbanestrateg , Gammelt Hold