Victor og Svane.JPG (2)
GOG_MTH.jpg

Debutant: - Det var en virkelig fed oplevelse!

Et godt kæmpende og decimeret Mors-Thy-mandskab var ikke langt fra point på udebane i lørdagens opgør mod GOG. For anden kamp i træk kunne Mads Hoxer forlade banen som Mors-Thy-topscorer:

- Det var en hård kamp, hvor vi var ramt lidt på ressourcer. Planen var at trække tempoet ud af kampen, så hvis vi ikke kunne løbe vores kontra, skulle vi bruge lang tid på angrebene og på den måde stresse GOG ved at skulle stå lang tid i forsvar. Inden vi tog afsted, havde vi regnet med, at det ville blive en bøvlet kamp, så vi er egentligt ok tilfredse med hvordan vi spillede, og så er det selvfølgelig en skam, at vi ikke får noget med herfra, siger Hoxer.

Der var ligadebut til HF Mors U19-spilleren, Niklas ”Kempa” Jensen. Niklas kvittede tilliden med en enkelt scoring på GOG’s islandske landsholdsmålmand, Viktor Hallgrimsson:

- Det var fedt at komme ind og spille. Det var vildt at stå på banen overfor de spillere, som jeg har set på tv - en virkelig fed oplevelse, lød det fra ”Kempa” efter kampen.

Der var blandede følelser hos assistenttræner Lars Krarup:

- Der var nok ikke mange, der havde levnet os en chance mod GOG på udebane uden store profiler som Erik Toft, Kasper Lindgren og Axel Franzén, men vi leverer en fantastisk flot indsats. Første halvlegs slutning er lidt ærgerlig - vi fører 14-12 og har et par chancer til at bringe os yderligere foran, men det ender med at fise lidt ud, og det bliver GOG, der går til pause med en etmålsføring, siger Lars Krarup og fortsætter:

- Derimod er det os, der kommer bedst ud til anden halvleg, hvor vi kommer foran med et enkelt mål. Herfra er det lige mellem os og GOG, indtil de sidste 12-13 minutter, hvor vi bliver pressede, og det begynder at ligne et ressourcespørgsmål. Men alle kæmper forbilledligt og gør alt hvad de kan, lyder det fra Krarup.

- Samtidig står vi med en enorm følelse af stolthed over, at holdet har gjort det godt, men også en ærgerlig følelse, for hvis vi skal slå GOG, så var det en dag, som i dag. Alt i alt er vi meget tilfredse med udtrykket og fighten fra drengene, og vi fik afleveret en god kamp, som vi går til pause på, slutter assistenttræneren.

HTH Herreligaen: GOG - Mors-Thy Håndbold 31-29 (15-14)

Målscorere:
Mads Hoxer Hangaard 9
Bjarke Christensen 8 (3)
Marcus Midtgaard 3
Lasse Pedersen 2
Tim Sørensen 2
Sander Øverjordet 2
Andreas Nielsen 1
Emil Hansson 1
Niklas Kempa Jensen 1

Udvisninger: GOG 3, Mors-Thy Håndbold 2

Stillinger undervejs: 0-1, 4-2, 8-4, 9-9, 11-10, 11-13, 14-14, 16-16, 17-18, 22-19, 23-21, 25-25, 28-26, 30-27

Tilskuertal: 1.688

Kommende kamp:
Santander Cup, 5. runde: Hogager Mejrup-Hvam - Mors-Thy Håndbold
Mandag d. 14. marts 2022 kl. 18.30 i Skave-Hallen