Victor og Svane.JPG (2)
Tønder.jpg (1)

December skydes i gang mod TM Tønder

Fredag aften skyder vi december måned i gang med et brag af en kamp mod TM Tønder. Kampen er den første i 888ligaens anden runde, og i første indbyrdes opgør mod TM Tønder vandt vi 18-23 i ”Helvede i Syd” efter en tæt kamp som først blev afgjort i de sidste fem spilleminutter.

Siden da er meget sket. Vi har hentet yderligere 10 point, mens TM Tønder kun har formået at skrabe tre point sammen i 12 forsøg - det skal dog siges, at de har været tæt på i flere kampe.

Selv om det endte med en sejr i første opgør mod TM Tønder, hvor Henrik Tilsted storspillede med hele otte scoringer til følge, så forudser vores venstre fløj en svær kamp i morgen:

-  Jeg tror, at det bliver en sindssygt svær kamp. TM Tønder har spillet væsentligt bedre i de seneste kampe end de gjorde i starten af sæsonen, resultaterne har bare ikke lige været der, så det er et hold, som er sultent efter point. Derfor skal vi være klar fra start og klar til at kæmpe 2 x 30 minutter, ligesom vi skal matche Tønders intensitet, ellers kan det blive svært for os.  

Tønders bagkæde er godt skydende - står vi for fladt, giver vi dem gode skudmuligheder, og går vi for langt frem, så har de et par stabile spillere inde på stregen. Så for os gælder det om at finde den rigtige højde forsvarsmæssigt - og så skal have fart i fødderne og sætte tempoet i kampen, forklarer Tilsted.

- Vi glæder os som altid til at spille på hjemmebane, og særligt foran en fyldt hal med masser af mennesker og masser af larm. Vi spiller altid lige 10 % bedre, når hallen koger, så det håber jeg, at Sparekassen Thy Arena | Mors kommer til at gøre fredag aften.

Kampen fløjtes i gang kl. 19.00, og begivenhederne styres af Michael Søegaard og Thomas Kalisz Nielsen

 

888ligaen, 13. runde: Mors-Thy Håndbold - TM Tønder
Fredag d. 1. december 2017 kl. 19.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors

Billetter til kampen kan købes her: http://shop.morsthy.dk/

Kampen kan følges live på Limfjord Plus med Jan K og der udover følges via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/mth

Optakt fra TM Tønders website: http://tmth.dk/turen-gaar-bette-balkan/

Foto: Flemming Andersen