Victor og Svane.JPG (2)
Kasper_Larsen.JPG

Den Skøre Tysker

Vi havde fint besøg til træning i går, hvor den tyske autografsamler, Lutz Schleppegrell, kiggede forbi og fik sin flotte autografbog fyldt med Mors-Thy-spillernes signaturer.

Lutz er sammen med sin frue på en 5-dages tur i Danmark, hvor de besøger forskellige danske håndboldklubber for at udvide autografsamlingen. Under opholdet har de boet i Holstebro og har overværet TTH Holstebros træning, 888liga-kampen mellem Skjern Håndbold og Aalborg Håndbold i fredags, HC Midtjyllands kamp mod Dinamo Astrakhan i søndags, og altså Mors-Thy Håndbolds træning mandag.

”Jeg er Den Skøre Tysker, griner Lutz og fortsætter: - Det er min hobby det her, og jo, det er nok lidt skørt at køre land og rige rundt for at samle autografer, men vi hygger os med det og bliver taget godt imod rundt omkring i klubberne - som her i Mors-Thy Håndbold, hvor alle spillere og ledere kommer og skriver på mine billeder og spørger interesseret til mig - det er en god oplevelse for os”, lyder det fra autografsamleren fra Hannover.

Her til formiddag havde Lutz sidste stop på sin Jyllands-turné - et besøg hos Bjerringbro-Silkeborg.